BRAILA are nevoie de votul tau

933

Written by:

Braila - Parc Monument

Brăileni și nu numai! Avem nevoie de implicarea voastră pentru susținerea proiectului ”Stele în parc” , un proiect educativ pentru elevii brăileni, pentru copiii noștri care au nevoie de el și îl merită. Este vorba de o reprezentare a Sistemului Solar din plante, în ParculMonument din Brăila,  care va asigura un spațiu optim pentru desfășurarea orelor de curs de geografie și cunoașterea mediului în aer liber, dar și pentru promovarea valorilor locale. Proiectul vine in completarea Observatorului astronomic ce se va realiza in Braila in incinta Castelului de Apa si va constitui extinderea acestuia in aer liber dar si o forma facila pentru a descoperi tainele universului.

Propunerea există deja dar se află în etapa în care are nevoie de susținerea noastră pentru a avea cât mai multe voturi și astfel a cîștiga cursa în vederea obținerii fondurilor necesare. Tot ceea ce trebuie dumneavoastră să faceți este să votați. Procedura de vot este puțin mai greoaie în sensul că este necesar să vă creați un cont cu câteva date personale, să-l activați cu sms-ul primit gratuit pe telefon și abia la final să votați. Aceste măsuri au fost necesare pentru un vot cât mai corect. Insistăm! Simpla apăsare a butonului ”votează” nu aduce votul, e necesar să vă faceți întâi cont. Însă eu cred că orașul acesta merită un minim de efort pentru un vot care contează enorm pentru viitorul copiilor, pentru încă un lucru frumos ce poate fi făcut pentru Brăila. Votul contează fiindcă astfel dovedim că dorim acest proiect pentru a primi finanțarea.

Dacă vreți ca împreună să participăm la amenajarea și transformarea acestui loc din ParculMonument într-un spațiu plăcut de educație și de relaxare, nu trebuie decât să votați proiectul Brăilei intitulat „STELE ÎN PARC”.

Știu că vă pasă! Arătați asta! Brăila merită! Vă mulțumim pentru implicare!

CLICK AICI PENTRU A VOTA

Last modified: 4 mai 2016

9 Responses to " BRAILA are nevoie de votul tau "

 1. Marius Mateescu spune:

  Echipa de implementare a proiectului va multumeste pe aceasta cale pentru ajutorul dumneavoastra. Orice vot conteaza, este o competitie deschisa intre mai mult de 200 de proiecte din care vor iesi castigatoare doar proiectele care vor intruni cel mai mare numar de voturi si care demonstreaza in acest fel ca reflecta dorintele si nevoile comunitatii locale. BRAILA ARE NEVOIE DE VOTUL TAU!

 2. Sorin spune:

  Care este proiectul Tancradului? Acela va iesi castigator ….

 3. Cristina spune:

  Bravo. Am votat. Mult succes !!! Braila merita!!!

 4. Mihaela Miha spune:

  Felicitari si sustin proiectul! Astept cu nerabdare realizarea acestuia!

 5. Amvotat si …doamne ajuta!

 6. StafidutZ spune:

  Va multumesc tuturor pentru implicare!

 7. […] Sursă foto: Brăila pe bune […]