Concert caritabil la The Music Pub

614

Written by:

Concert caritabil la The Music Pub

BrailaPeBune.net, Asociatia COLORERIA si The Music Pub, va invita la CONCERT CARITABIL OVER BAND – marti, 15 decembrie, ora 20:00 – Si tu POTi fi Mos Craciun!

Trupa Over Band va susține un concert caritabil pentru a ajuta 27 de copii din cartierul Lacu Dulce, proveniţi din familii fără posibilităţi materiale.

Intrarea la concertul susţinut de trupa gălăţeană, în colaborare cu Asociaţia Coloreria şi The Music Pub, este liberă, însă cei care participă pot dona haine, produse de igienă, dulciuri sau jucării.

Sunt copii minunați, iubitori, care îți sar în brațe și îți sunt recunoscători pentru puținul pe care îl poți oferi pentru ei. Copiii pentru care Asociația COLORERIA și Brailapebune.net îl caută pe Moș Crăciun locuiesc în cartierul Lacu Dulce, un cartier sărac al Brăilei, iar majoritatea acestora fac parte din familii monoparentale, fără posibilități.

Asociația COLORERIA și Brailapebune.net face apel la brăileni să îi ajutăm pe acești copii să se bucure de Crăciun și să simtă și ei magia sărbătorilor. Copiii așteaptă ca Moș Crăciun să le aducă: încălțăminte de iarnă (mărimile 28 -35), șosete, lenjerie de corp, îmbrăcăminte groasă (gecuțe, pulovere), produse de igienă (săpun, șampon, pastă de dinți, periuțe de dinți etc.), dulciuri și jucării.

Sărbătorile de Crăciun sunt un moment bun să îi ajutăm pe cei care au nevoie de sprijin.

Mai multe detalii gasiti aici: https://www.facebook.com/events/442382209280858/

Last modified: 14 decembrie 2015

Comments are closed.