În acest week-end ne întoarcem în Sala Studio, Teatrul Maria Filotti

612

Written by:

Așa cum ne-am propus la începutul stagiunii și cum ne-am programat graficul de execuție la lucrările de consolidare și modernizare ale teatrului, week-end –ul acesta va readuce publicul brăilean în cocheta și moderna Sala Studio a teatrului ,cu un confort și un ambient reînnoit subsumat respectului pe care îl purtăm publicului nostru. Efortul de a finaliza la timp lucrările este unul major și aici se cuvin aduse mulțumiri tuturor factorilor implicați: Primăria Brăila , constructorilor și mai ales echipei tehnice a teatrului ! Sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 18.00, emoțiile reîntâlnirii cu spațiul Sălii Studio revin colegilor din echipa artistică și tehnică a spectacolului PLATONOV . Textul lui Cehov, devine rafinat și profund decupat regizoral de Andreea Vulpe ,în decorul și costumele expresive și moderne ale lui Daniel Titza este jucat cu dăruire și talent de o distribuție aleasă , compusă din : Silviu Debu, Mihaela Trofimov, Valentin Terente, Corina Borş, Narcisa Novac, Liviu Pintileasa, Marcel Turcoianu, Dan Moldoveanu, Adrian Ştefan, Costică Burlacu, Alexandru Marin, Emilia Mocanu, alături de excelenţii colaboratori- Ionuţ Vişan şi Emilia Bebu. Cu această reprezentație ne pregătim pentru două confruntări majore, la nivel național și anume : Festivalul Național de Teatru de la București( 28 si 29 octombrie la Teatru Odeon ) și Festivalul Internațional de Teatru Clasic de la Arad ( 20 noiembrie ). Duminică, 11 octombrie de la ora 18.00, la Sala Studio va reveni în actuala stagiune încântătorul spectacol ÎNDOIALA de John Patrick Shanley, in regia filigranată a tânărului regizor Eugen Gyemant și scenografia surprinzătoare a Cristinei Milea , cu o distribuție de excepție formată din -Liliana Ghiţă, Emilian Oprea,Corina Moise si Ramona Gîngă. Și acest spectacol va avea în această toamna un examen important , întrucat pe 15 octombrie va reprezenta teatrul și deopotrivă orașul Brăila la Festivalul Concurs PLEDEZ PENTRU TINERI de la Piatra Neamț . Două spectacole emblematice, două povești de excepție pentru timpurile noastre , două mostre de performanță si valoare artistică ce onorează și înobilează recent renovata Sala Studio a Teatrului Maria Filotti. La acest sfârșit de săptămână, avem nevoie de prezența dvs. pentru a lua „pulsul” formei actuale a trupei noastre, înainte de cele două confruntări artistice majore . Vă așteptăm cu drag!

Așa cum ne-am propus la începutul stagiunii și cum ne-am programat graficul de execuție la lucrările de consolidare și modernizare ale teatrului, week-end –ul acesta va readuce publicul brăilean în cocheta și moderna Sala Studio a teatrului ,cu un confort și un ambient reînnoit subsumat respectului pe care îl purtăm publicului nostru. Efortul de a finaliza la timp lucrările este unul major și aici se cuvin aduse mulțumiri tuturor factorilor implicați: Primăria Brăila , constructorilor și mai ales echipei tehnice a teatrului !

Sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 18.00, emoțiile reîntâlnirii cu spațiul Sălii Studio revin colegilor din echipa artistică și tehnică a spectacolului PLATONOV . Textul lui Cehov, devine rafinat și profund decupat regizoral de Andreea Vulpe ,în decorul și costumele expresive și moderne ale lui Daniel Titza este jucat cu dăruire și talent de o distribuție aleasă , compusă din : Silviu Debu, Mihaela Trofimov, Valentin Terente, Corina Borş, Narcisa Novac, Liviu Pintileasa, Marcel Turcoianu, Dan Moldoveanu, Adrian Ştefan, Costică Burlacu, Alexandru Marin, Emilia Mocanu, alături de excelenţii colaboratori- Ionuţ Vişan şi Emilia Bebu.

Cu această reprezentație ne pregătim pentru două confruntări majore, la nivel național și anume : Festivalul Național de Teatru de la București( 28 si 29 octombrie la Teatru Odeon ) și Festivalul Internațional de Teatru Clasic de la Arad ( 20 noiembrie ).

Duminică, 11 octombrie de la ora 18.00, la Sala Studio va reveni în actuala stagiune încântătorul spectacol ÎNDOIALA de John Patrick Shanley, in regia filigranată a tânărului regizor Eugen Gyemant și scenografia surprinzătoare a Cristinei Milea , cu o distribuție de excepție formată din -Liliana Ghiţă, Emilian Oprea,Corina Moise si Ramona Gîngă.

Și acest spectacol va avea în această toamna un examen important , întrucat pe 15 octombrie va reprezenta teatrul și deopotrivă orașul Brăila la Festivalul Concurs PLEDEZ PENTRU TINERI de la Piatra Neamț .

Două spectacole emblematice, două povești de excepție pentru timpurile noastre , două mostre de performanță si valoare artistică ce onorează și înobilează recent renovata Sala Studio a Teatrului Maria Filotti.

La acest sfârșit de săptămână, avem nevoie de prezența dvs. pentru a lua „pulsul” formei actuale a trupei noastre, înainte de cele două confruntări artistice majore .

Vă așteptăm cu drag!

 

Last modified: 7 octombrie 2015

Comments are closed.