Kinedok si Asociatia Coloreria va astepta la ultimul film documentar „Normalizarea”

349

Written by:

Kinedok si Asociatia Coloreria va astepta la ultimul film documentar Nominalizarea

KineDok si Asociatia COLORERIA va asteapta la ultimul film documentar : Normalizarea, luni, 02.11.2015 , ora 20:30 la The Music Pub – INTRAREA LIBERA.

Versiunea slovacă a filmului „The Thin Blue Line” (capodopera lui Errol Morris) repovesteşte dispariţia şi crima neelucidată a unei tinere, care a avut loc cu treizeci de ani în urmă. Cazul a fost mediatizat de presa comunistă iar în cele din urmă şapte indivizi au fost găsiţi vinovaţi pentru odioasa crimă. Aceştia susţin acum că sunt nevinovaţi. O poveste despre dreptate și despre felul în care justiția poartă pe umeri povara unui trecut încă tulbure.

COLORERIA vă asteaptă cu drag! ♥

KineDok este un nou fel de comunitate internaţională, o rețea unică de cluburi de film şi o platformă de distribuţie alternativă care reuneşte fanii şi realizatorii de documentare creative. În cadrul ediţiei pilot, 12 documentare incitante din Europa Centrală şi de Est sunt proiectate în peste 20 de spaţii neconvenţionale din fiecare ţară participantă: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Croaţia şi România.

http://oneworld.ro/blog/
http://kinedok.net/

KineDok este un proiect coordonat de One World Romania.

Last modified: 29 octombrie 2015

Comments are closed.