Lil Motion Dance School Braila reprezinta Romania la Las Vegas

606

Written by:

Lil Motion Dance School Braila reprezinta Romania la Las Vegas

 

Dupa ce au obtinut numeroase premii si-au participat in 2012 la emisiunea “Romanii au talent”, ajungand pana in finala, trupa de dans din Braila, Lil Motion, va reprezenta Romania la Las Vegas.

In perioada 21 – 22 martie s-a desfasurat la Bucuresti “Official National Qualifier HHI Romania”, iar castigatorii locurilor 1, 2 si respectiv 3, reprezinta Romania la “World Hip Hop Dace Championship”, concurs ce va avea loc la Las Vegas, in august 2014.

Lil Motion Dance School a participat in semifinala cu 4 trupe: Noisy Lil si Lil Style Juniors (categoria de varsta 7 – 12 ani), Lil Who si Lil Style la varsity (caegoria de varsta 13 – 17 ani). De la juniori au intrat in finala: Lil Style Juniors si la varsity Lil Style au obtinut locul 3. Acestia din urma au reprezentat Braila si Romania la Campionatul Mondial din Statele Unite.

In 2010 a avut loc prima editie a Campionatului National H.H.I. Romania, si in urma acestuia, tara noastra a fost reprezentata la Las Vegas, USA, de catre trupele: The Kittens si Lil Style, in cadrul Campionatului Mondial de Hip Hop International.

Coregrafia fetitelor de la Lil Style, cat si a celorlalte trei trupe, este semnata de catre doamna Liliana Stan.

 

Sursa: probr.ro

Last modified: 27 martie 2014

Comments are closed.