Ora Pământului

1095

Written by:

Ora Pământului

Am lansat competitia „Dăruiește naturii ideile tale” – adresata claselor din invatamantul gimnazial. Premiem cele mai interesante proiecte, evenimente și acțiuni care aduc în atenția comunității locale problemele de mediu și lucrurile pe care le putem face cu toții pentru a construi un viitor mai durabil.

De asemenea, Primaria Municipiului Brăila și Inspectoratul Școlar Județean invită liceenii din municipiu să participe, sâmbătă, 19 martie, ora 17.00, la o plimbare cu bicicleta împreună cu prietenii, colegii, vecinii si familia pentru a marca Ora Pământului.

Întâlnirea participanților are loc în parcarea laterală a Primăriei la orele 16.30, plimbarea având traseul: parcarea Primariei – B-dul Independeței – Calea Galati- B-dul Al. I. Cuza – B-dul Sulinii – Grădina Publică.

Seara, de la orele 19.45, în Grădina Publică va avea loc un program artistic, iar de la ora 20.30 până la 21.30, municipalitatea va stinge iluminatul stradal din Gradina Publică și Piața Poligon, dar și iluminatul arhitectural al unor clădiri de patrimoniu din municipiul Brăila (Teatrul „Maria Filotti”, Casa „Petre Stefanescu Goanga”, Casa „Nicapetre”, Colegiul National „N Balcescu”, Colegiul National „Gh. M. Murgoci”, Corpul „D” al Liceului de Arte „H Darclee”, Scoala Gimnaziala „Sandu Aldea”).

http://ora-pamantului.ro/lista-evenimentelor-earth-hour

Last modified: 18 martie 2016

Comments are closed.