Spectacol extraordinar al celei mai nonconformiste trupe din SUA

2733

Written by:

Spectacol extraordinar al celei mai nonconformiste trupe din SUA

Marți, 7 iunie de la ora 19.30, pe scena de la Esplanadă, Ambasada SUA la București si Primăria Municipiului Brăila au plăcerea să invite cât mai mulți brăileni iubitori de muzică de calitate la spectacolul extraordinar al celei mai nonconformiste trupe din SUA, VOCAL TRASH .

Aflată pentru prima oară în România într-un turneu național această trupă compusă din muzicieni de o mare valoare vor prezenta într-un program de-a dreptul incendiar numeroase piese cunoscute din repertoriul muzicii rock, pop, blues, hip-hop ale anilor ’80-’90, melodii celebre interpretate într-un stilcu totul original la instrumente din materiale reciclabile.

Acești muzicieni, care pot interpreta atât piese cântate a capella (aranjamente vocale fără acompaniament) sunt și intrumentiști virtuozi, artiștice pot dansa de o manieră seducătoare, adevarați showmani ce ne vor încânta, suntem siguri, într-un program de aproape două ore, într-o atmosferă atât de îmbietoare cum este Faleza Dunării.

La reușita acestui eveniment, pe lângă cei doi organizatori principali își vor aduce contribuția Teatrul Maria Filotti, Casa de Cultură a Municipiului Brăila și Școala Populară de Arte și Meserii Vespasian Lungu Brăila.

Intrarea este liberă și nutrim speranța că această invitație, atât de atractivă va fi onorată de cât mai mulți brăileni indiferent de vârstă.

Last modified: 7 iunie 2016

Comments are closed.