UNIREA PRINCIPATELOR ROMÂNE

676

Written by:

UNIREA PRINCIPATELOR ROMÂNE

Şcoala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila, cu sprijinul Consiliului Judeţean Brăila, organizează spectacolul muzical „Unire-n cuget şi-n simţiri” prilejuit de aniversarea a 157 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Vineri, 22 ianuarie 2016, începând cu ora 15.30, în sala festivităţi a Şcolii Populare de Arte „Vespasian Lungu“ Brăila se va desfăşura spectacolul muzical „Unire-n cuget şi-n simţiri”, prilejuit de aniversarea a 157 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Spectacolul va fi susţinut de elevi ai claselor de Canto popular, Orgă, Acordeon şi Chitară conduse de profesorii Marieta Ion, Mircea Nicolae şi Florin Lazăr, iar programul include dansuri tradiţionale, cât şi interpretarea unor piese de muzică populară şi folk. Intrarea este liberă.

Evenimentul este înscris în Programul anual al acţiunilor culturale desfăşurate în cadrul Şcolii Populare de Arte „Vespasian Lungu” Brăila şi se doreşte a reprezenta o modestă contribuţie adusă la retrăirea acestui moment istoric definitoriu pentru ţara noastră.

Last modified: 21 ianuarie 2016

Comments are closed.