Vernisajul expoziției de tablouri realizate în tehnica quilling

619

Written by:

Vernisajul expoztiei de tablouri realizate în tehnica quilling

Biblioteca Județeană “George Barițiu” Brașov va găzdui pe 21 decembrie 2015, ora 10.00, vernisajul expoziției de tablouri realizate în tehnica quilling al brăilencei Andreea Ștefania Zaharia. Lucrările au tematică de Crăciun și sunt realizate la atelierul de quilling din cadrul Secției pentru Copii. Ludotecă a Bibliotecii Județene “Panait Istrati” Brăila sub coordonarea Monicăi Andrei de la “Quilling by Monica”.

Arta quilling-ului cere sacrificii și multă atenție, dar pentru Andreea Zaharia, o adolescentă de 12 ani, aflată în clasa a VI-a A la Școala Gimnazială “Mihu Dragomir” din Brăila, acest lucru a devenit o modalitate de relaxare și un hobby pe care încearcă să-l perfecționeze cu fiecare lucrare în parte. “Îmi place foarte mult ceea ce fac. Mă relaxează. Mă pasionează acest lucru. Trebuie să iubești hârtiuța ca să faci proiecte de acest tip. O să mai fac astfel de tablouri”, spune Andreea, adăugând că din expoziția care va avea loc la Brașov cel mai drag exponat este renul Rudolf.

tehnica quilling

Vernisajul Andreei Zaharia are loc în cadrul unui parteneriat educațional încheiat de Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila – Secția pentru Copii. Ludotecă, coordonator fiind bibliotecara Doina Stanciu și Biblioteca Județeană “George Barițiu” Brașov – Secția pentru Copii și Tineret, coordonator Melania Luana Butnariu. Parteneriatul are loc în perioada decembrie 2015 – ianuarie 2016. Programul activităților desfășurate cu această ocazie cuprinde pe 21 decembrie vernisajul tinerei brăilence la Brașov, dar și un atelier de quilling susținut de către Monica Andrei. Totodată, în ianuarie anul viitor la Brăila va avea loc vernisajul unei tinere din Brașov, Alara Deniz, iar la Brașov se va organiza vernisajul brăilencei Bianca Ștefania Althamer.

Last modified: 16 decembrie 2015

Comments are closed.