Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
4 Views

Atelierul de Creatie

Cand spui „Atelierul de Creatie” te gandesti ca este un loc unde se coase goblen, sau se fac oale din lut invartind roata in sensul vietii. In realitate el este un spatiu decupat din univers, culmea in Braila, unde te poti simti bine, nu pot sa ma abtin sa nu zic, Casa Armatei a fost pierduta penibil de Ministerul Apararii.

Localizare, fosta Casa a Armatei, unde la etaj au loc evenimentele muzicale, artistice si de tot felul, se succed cu repeziciune, iar tinerii au ocazia de a fi altfel. Este un loc unde tinerii talentati, inzestrati cu har au posibilitatea sa iasa din anonimat, sa cante, sa danseze, sa deseneze, sa se stie despre ei, nu oricum, ci facand atmosfera in asa fel incat si invitatii sa se simta bine.

Vizita la Atelierul de Creatie a fost placuta, in sensul ca tinerii, acei obraznici, cum sunt adesea categorisiti, asteptau cuminti, prea cuminti, concertul anuntat. Muzica, inevitabil de dans, un suc, si ceva bere, spatiul aranjat asa de o sueta pe canapele si nu in ultinul rand terasa, oprea timpul si graba nu-si avea loc.

La mai multe evenimente, asta isi doresc tinerii ! Sa faca si altceva, sa iasa din casa, sa se distreze, sa fie intr-un fel exclusivisti, de ce nu, sa fie intr-un loc altfel. Promitem sa va tinem la curent cu ce se intampla si poate gasiti fiecare un motiv placut si nu altfel, sa treceti pragul “ Atelierului de Creatie”

4 Views

Atelierul de Creatie

sursa: Gina Bahor

 

Comentarii

4 COMMENTS
  1. Cosmin

    foarte bun articolul . buna initiativa !

  2. Savu

    Super articolul! La mai multe!

  3. hoata

    Felicitari pentru eveniment, foarte frumos!

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top