Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
174 Views

Elevii Scolii Vespasian Lungu incununati cu premii

Elevii Scolii Vespasian Lungu incununati cu premiiElevii Scolii Populare de Arte “Vespasian Lungu”, Braila reusesc anual, prin munca, dedicatia si talentul lor, sa obtina premii si diplome in cadrul festivalurilor nationale si internationale. Datorita sarguintei lor si a profesorilor, noi brailenii, nu putem fi decat recunoscatori si mandri pentru meritele acestora.

Weekend-ul trecut a avut loc la Barlad cea de-a VIII-a editie a concursului international de muzica pentru copii “Ghiocelul de argint”. Elevii braileni ai Scolii Populare de Arte “Vespasian Lungu” au obtinut mai multe diplome in cadrul acestui concurs. Premiantele reprezinta clasa de canto a profesoarei Liliana Chirita: Bianca Banica, anul II – mentiune; Georgiana Ciutacu, anul III – diploma de excelenta CB Media pentru calitatile vocale, Crina Ivan, anul I – mentiune.

Tot weekend-ul trecut a mai avut loc si Festivalul National “Francochanson”, de la Buzau, editia a V-a. Eleva premiata a Scolii de Arte “Vespasian Lungu” – Braila, a fost Estera Beatrice Stefanuti, eleva profesoarei Mariana Iordache, anul II. Aceasta a obtinut in cadrul acestui festival Premiul Special.

La Bacau a avut loc cea de-a treia editie a Festivalului “Provocarea talentelor”, unde eleva Cosmina Elena Spinu a obinut Trofeul grupei 12 – 13 ani, din clasa doamnei Galina Cojocari.

Sursa: obiectivbr.ro

Despre autorul:
are 40 Articole

Comentarii

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top