Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
29 Views

Eveniment – Felicia Filip alaturi de Giorgiu Coman, intr-un concert extraordinar de Craciun

Soprana Felicia Filip va canta sambata, 22 decembrie, de la ora 19:30, pe scena Teatrului Maria Filotti din Braila, alaturi de Giorgiu Coman, intr-un concert extraordinar de Craciun, intitulat “Vineri 22” si dedicat Revolutiei din 1989 ‚ eveniment organizat de Asociatia Culturală „Giorgiu Coman”.

„Din respect pentru tinerii care au cazut la Revolutie, am decis ca si in acest an, sa le oferim brailenilor acest concert gratuit. Sper ca an de an sa pot organiza acest concert. Am aceasta obligatie morală. Vor fi momente deosebite, Felicia Filip va canta la pian si la chitară si voi avea si eu momentul meu, alaturi de Daniela Nane”, a declarat Giorgiu Coman.

In program este inclusă piesa care da si titlul concertului, “Vineri 22”, compusa de Giorgiu Coman, lansata anul trecut si dedicata eroilor martiri, pe care Giorgiu Coman o va interpreta alături de soprana Felicia Filip. CD-ul “Vineri 22” a fost distribuit gratuit gratuit anul trecut in toata tara, in 30.000 de exemplare.

Concertul are regia semnata de Cristian Mihăilescu, iar alaturi de Felicia Filip si Georgiu Coman, pe scena vor urca Daniela Nane, Oana Manolea (prim balerina Teatrului Nae Leonard Galati), Cornel Carstei (pian – ex Rosu si Negru), Ioana Maxim (pianista Opera Nationala), Cristian Gageanu (contrabas), Cosmin Cernat (recital de chitara solo) si Mario Apostol (percutie).

sursa: Stiri Braila

Comentarii

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top