Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
1094 Views

Gara din Braila

Gara din Brăila este una din cele mai importante din parcursul liniei București -Urziceni – Făurei – Galați denumite și Magistrala CFR 700. Aceasta a fost deschisă în anul 1872. Gara se remarcă datorită transporturilor de mărfuri. De aici pornesc și sosesc trenuri încărcate cu cereale, lemn și produse textile în toată țara. Gara din Brăila este în curs de modernizare, actualmente numai 3 linii sunt încredințate transportului de persoane, iar alte 9 sunt folosite pentru transportul de mărfuri.

Prin Gara din Brăila tranzitează trenuri de călători de toate rangurile care fac legătura directă cu București, Galați, Buzău, Constanța, Brașov, Focșani, Litoralul Mării Negre, Valea Prahovei dar și alte localități.

 

 

 • Gara din Braila
 • Gara Brailei
 • Gara Braila nou
 • Gara Braila 2014
 • Braila gara

Comentarii

3 COMMENTS
 1. Stefan

  Buna seara!Locomotiva aceea cu abur este la Braila?Nu am mai vazut pana acum nicio fotografie cu fosta remiza Braila si as fi curios daca cea din imagine este din Braila.Multumesc anticipat!

  1. StafidutZ

   Nu cred ca mai exista aceasta locomotiva la Braila…

 2. Dudu

  si inca nu merg lifturile dupa mai bine de 1 an de la renovare, ca sa nu se uzeze bineinteles, sau trebuie sa bagam undeva 5 lei ca sa mearga liftul si nu stiu eu ? frumos nu, sunt batraini cara se tarasc sus jos la scarile alea in fiecare zi, si ma enerveaza si pe mine ca trebuie sa cobor si sa urc degeaba … batetile obraz si cu chestia asta poate vor fi vreodata libere si pentru public

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top