Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
105 Views

O noua proiectie Kinedok la The Music Pub – Sugar Blues

O noua proiectie Kinedok la The Music Pub - Sugar Blues

KineDok si COLORERIA va asteapta la un nou film documentar : Sugar Blues, luni, 21 septembrie , ora 20:30 la The Music Pub – INTRAREA LIBERA.

Lupta unei mame împotriva mafiei globale a zahărului. O poveste tragicomică, vibrantă şi emoţională care o să vă scape de “Sugar Blues”.

Regizoarea care suferă de diabet de sarcină este obligată să renunţe la zahărul rafinat. Resimţind simptomele sevrajului, îşi dă seama cât este de dificil. Zahărul este peste tot, de la chifle şi pâine la semipreparate şi bere. Se găseşte în conservele de legume, în chipsuri şi cârnaţi, chiar şi în ţigări, precum şi în publicitate şi politică. Regizoarea investighează impactul sutelor de ani de consum de zahăr asupra indivizilor şi societăţii.

Sugar Blue kinedok coloreria one word romania

Ea descoperă puterea imensă pe care această pudră albă a avut-o de-a lungul timpului până în zilele noastre. Descoperă legături între disfuncţiile mentale sau comportamentale şi consumul excesiv de zahăr. Filmul combină observaţia ştiinţifică şi documentarul social cu situaţii documentare din viaţa reală.

Comentarii

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top