Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
239 Views

SUCCESE REMARCABILE PENTRU REPREZENTANTA ŞCOLII POPULARE DE ARTE

SUCCESE REMARCABILE PENTRU REPREZENTANTA ŞCOLII POPULARE DE ARTE

Cosmina-Elena Spânu, eleva Şcolii, s-a întors recent cu premii de la două concursuri naţionale.

Zilele trecute au fost pline de reuşite pentru Cosmina-Elena Spânu, elevă în an de specializare la clasa Canto muzică uşoară – profesor Galina Cojocari în cadrul Şcolii Populare de Arte „Vespasian Lungu” Brăila şi admisă de curând la clasa Canto clasic – profesor Mariana Iordache de la Liceul de Artă „Hariclea Darclée” Brăila, care a câştigat două competiţii importante desfăşurate la nivel naţional.

Astfel, tânăra a intrat în posesia Trofeului Festivalului Concurs de Interpretare Muzică Uşoară „Axiopolis” Cernavodă (ediţia a VII-a) şi a obţinut Premiul I (categoria 13-15 ani) la Festivalul Naţional de Muzică pentru Copii „Viva Allegria” Piatra Neamţ (ediţia I).

Festivalul „Axiopolis”, organizat de Casa de Cultură „I.D. Chirescu” Cernavodă şi de Primăria Cernavodă cu ocazia Zilelor Oraşului Cernavodă şi desfăşurat pe 4 septembrie 2015, constituie un instrument motivaţional menit să catalizeze apariţia de noi valori în sfera interpretării muzicale, propunându-şi valorificarea acestui potenţial interpretativ în sensul promovării tinerelor talente din domeniul muzicii uşoare.

Pe de altă parte, organizatorii Festivalului Naţional de Muzică pentru Copii „Viva Allegria” (5 6 septembrie 2015), respectiv SC Club Media Piatra-Neamț în parteneriat cu Asociația Culturală ”Viva Allegria” Piatra-Neamț, au ca intenţie să asigure copiilor, adolescenților și tinerilor posibilitatea de a-și verifica și promova valențele artistice în domeniul interpretării muzicii ușoare.

Succesele repurtate de eleva Cosmina-Elena Spânu constituie o dovadă suplimentară că în cadrul Şcolii Populare de Arte „Vespasian Lungu” din Brăila se desfăşoară o activitate educaţională de înaltă calitate şi responsabilitate. Cu acest prilej, conducerea Şcolii transmite sincere felicitări domnişoarei Cosmina-Elena Spânu şi doamnei profesor Galina Cojocari, oferindu-le tot sprijinul pentru repetarea şi chiar amplificarea acestor performanţe.

 

Comentarii

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top