Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
97 Views

Suntem in cautarea “Celui mai promitator brand brailean”!

Cel mai promitator brand brailean

Cand auziti “brand” la ce va ganditi? Majoritatea dintre noi ne gandim la cele de renume precum “Coca Cola”, “Nike”, “Apple” si lista poate continua. Dar ce presupune acest concept de “brand” mai exact? Sa fie oare faima si celebritatea? Mai intai , sa ne gandim pe plan local, la toata gama de firme si produse prezente pe piata si  sa vedem cate dintre ele se pot remarca si cu ce? Cu totii stim ca, Braila, de-a lungul timpului s-a putut lauda cu branduri locale pe care le rememoram  din cand in cand si care ne starnesc melancolia vremurilor de altadata si ne aduc aminte de un oras cochet si plin de farmec.

Astazi, intr-o lume haotica si plina de importuri de toate felurile, de publicitate agresiva si nu neaparat de cea mai buna calitate, noi, clientii nu mai stim ce sa alegem.  De ce? Pentru ca, multe firme romanesti, cu produse foarte bune, nu au o imagine personalizata si o prezentare care sa transmita clientului ce  fel de produse vinde, daca sunt sau nu originale romanesti, si alte trasaturi specifice. De aceea, multe dintre acestea, mai ales cele care sunt la inceput, datorita lipsei “branding-lui” si in ciuda faptului ca au produse de calitate, nu reusesc sa evolueze deoarece mesajul lor nu ajunge la client.

In concluzie, “brand” si “brand-ing” nu inseamna numai faima, renume; inseamna mai intai, un mesaj vizual corect si profesionist, care sa ajunga la client in conditiile unei piete saturate de firme cu produse ieftine, “de talcioc”, fara traditie sau calitate, dar cu o publicitate agresiva, preturi mici incantatoare sau ambalaje atragatoare care nu transmit adevarata fata a produselor vandute.

Cei de la Seed Consultants au observant acest lucru, venind in sprijinul tuturor companiilor: mici, mijlocii si mari, cu programul-concurs: “Cel Mai Promitator Brand Romanesc”, ajuns la editia 5.

Programul este o platforma pentru antreprenorii romani, al carui obiectiv este sustinerea brandurilor romanesti si promovarea brandingului. Competitia este deschisa acum si Start-up-urilor. La final, castigatorul va beneficia de un program de branding gratuit.

Seed Consultants fiind singura agentie de branding din Romania care are un parteneriat de lucru cu Landor Associates, o companie internationala de consultanta de brand si design, una dintre cele mai importante companii de branding globale.

 

Pentru inscriere la acest program, completeaza formularul: http://celmaipromitatorbrand.ro/aplica-acum/ si trimite-l, pana la data de 20 iulie 2014:

•          prin e-mail la brand@seed-consultants.ro

•          prin posta la adresa strada Gârlei, nr. 1B, sector 1, București

Mai multe detalii gasiti pe site-ul organizator: http://celmaipromitatorbrand.ro/

In sprijinul promovarii brandurilor locale brailene si a programului “Cel Mai Promitator Brand Romanesc” , va vin in ajutor si articolele de mai jos, unde puteti gasi, de asemenea detalii referitoare la concurs si modul de participare:

http://sud-est-forum.ro/wp/2014/07/descopera-cel-mai-promitator-brand-brailean-intra-in-concurs-cu-www-brailapebune-net/

http://www.probr.ro/intra-concurs-cu-www-brailapebune-net/

Le dorim success celor care se vor inscrie si vointa in a demonstra ca inca mai exista branduri locale ce merita promovate!

 

 

 

Comentarii

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top