Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
36 Views

Asociatia Coloreria va invita la un nou film documentar la The Music Pub

Happily ever after

In a doua seara de KineDok, Coloreria va invita, luni, 24 august, ora 20:30 la The Music Pub sa savurati filmul „Fericiti pana la adanci batraneti”.

Într-o ultimă şi disperată încercare de a salva dragostea vieţii sale, producătoarea Tatjana Božić se cufundă în propriul trecut şi pornește într-o călătorie pe la foştii ei parteneri pentru a realiza ce e în neregulă cu ea.

Sinopsis:

Atunci când Tatjana Božić îşi găseşte pentru a suta oară dragostea vieţii sale iar lucrurile o iau din nou pe o pantă descendentă, ea se hotărăşte să întoarcă pagina. Relaţia aceasta trebuie să meargă! Tatjana îşi vizitează cinci dintre foştii iubiţi la Moscova, Hamburg, Londra şi Zagreb pentru a afla de ce toate aventurile ei amoroase eşuează. Cu o doză sănătoasă de autoironie, dar şi cu o profundă pasiune, Tatjana îşi dezvăluie relaţiile trecute şi îşi confruntă foştii iubiţi şi pe sine cu complexităţile iubirii contemporane.

FERICITI PANA LA ADANCI BATRANETI

Documentarul este un film emoţional, dar totodată umoristic, în care fiecare se recunoaşte cu uşurinţă, în timp ce producătoarea caută cu sârguinţă sfântul graal al dragostei, încununat de acel „Şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi!”

Mai multe detalii despre eveniment gasiti AICI

Comentarii

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top