Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
107 Views

Coloreria va invita la o noua proiectie KineDok : Epuizați

Proiectii KineDok Epuizati

KineDok si COLORERIA va asteapta la un nou film documentar : Epuizati, luni, 28 septembrie , ora 20:30 la The Music Pub – INTRAREA LIBERA.

Aceia dintre noi care au trăit peste 30 de milioane de minute vorbesc despre momentele importante din viaţă, ireversibilitatea acestora, transcendenţă, finaluri fericite şi viitorul nostru : generaţia 55+

„ Epuizați” este un film despre cele mai importante momente ale vieţii. Protagoniştii filmelor sunt persoane cu vârste peste 55 de ani – cei care au trăit peste 30 de milioane de minute. Filmul arată audiţiile şi procesul de realizare a unei piese de teatru şi a unui documentar. Personajele sunt provocat să vorbească despre cele mai importante minute din viaţa lor într-un număr de secunde egal cu vârsta lor. Vorbesc despre viaţă şi moarte, fericire şi durere cu o onestitate brutală. “Epuizați” arhivează procesele în care protagoniştii devin mai mult decât indivizi adunaţi la întâmplare: trebuie să înfrunte împreună decadele propriei tăceri şi să-şi asume responsabilitatea pentru lumea în ruine pe care o lasă moştenire noilor generaţii.

Comentarii

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top