Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
23 Views

COLORERIA te invita la filme documentare

 

COLORERIA te invita la filme documentare

Inca o surpiza placuta pe timp de vara in Braila. One World Romania prezintă: KineDok – un nou tip de comunitate internaţională, un club de film unic şi o platformă de distribuţie alternativă care reuneşte fanii şi realizatorii de documentare creative.

Incepand cu 17 august, in fiecare luni, de la 20 30, 12 documenatre incitante din Europa Centrala si de Est vor fi proiectate la The Music Pub cu sprijinul Asociatiei COLORERIA.

Sub forma unei experienţe împărtăşite care trece dincolo de pereţii tradiţionali ai sălii de cinema, KineDok vine la clubul, cafeneaua, galeria sau în mansarda de lângă tine.

 

Fără voi, publicul interesat, documentarele nu ar avea niciun sens, iar fără realizatorii filmelor, voi, oamenii care trec prin experienţe interesante sau prin clipe grele, nu aţi avea voce. Haideți să susţinem această simbioză, să facem arta accesibilă și să dăm mai departe mesajul principal al KineDok : oamenii aceştia, problemele acestea, genul acesta, locurile acestea şi ţările acestea nu trebuie trecute cu vederea!

Localnicii şi spectatorii de documentare reprezintă forţa care propulsează proiectul, datorită lor KineDok poate deveni o platformă de distribuţie nouă şi respectată.

Vrem să depăşim limitele tradiţionale şi să explorăm posibilităţi noi împreună!

Mai multe detalii despre eveniment gasiti AICI

Comentarii

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top