Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
207 Views

Concurs de desene si colaje “Intamplari cu bunici despre caini si pisici”

In perioada 19 februarie – 18 martie 2014 are loc concursul de desene si colaje “Intamplari cu bunici despre caini si pisici” .  La concurs pot participa echipe formate dintr-un copil de 6-14 ani si un senior de peste 50 de ani din familia copilului sau de la scoala unde invata acesta.

Va invitam sa va manifestati spiritual civic pentru ca  macar 50 de braileni sa adopte 50 de caini din adaposturile brailene.  Daca prin desene si colaje, echipele de copii si seniori vor darui un camin unui numar mai mare de caini, cu atat mai bine.  Concursul este dotat cu un premiu special, premiile 1,2 si 3 precum si 10 mentiuni.

Premiul special : o saptamana in Polonia cu echipa proiectului, un ghiozdan cu un set complet de rechizite, bilete la teatru.

Premiul 1 : Trusa completa de picture, colectia  “Vechi taine gospodaresti” , un ghiozdan cu set complet rechizite, bilete al teatru.

Premiul 2 : un ghiozdan cu set complet de rechizite,  o colectie de DVD muzicale, volumul “Alimente contra boli”, bilete de teatru

Premiul 3 : un ghiozdan cu set complet de rechizite, o seara in familie la un restaurant local, bilete la teatru.

10 mentiuni : bilete la teatru

Toate lucrarile vor fi expuse la Bilbioteca Judeteana “Panait Istrati”. La  ceremonia de premiere toti concurentii vor primi certificat de buna purtare civica iar lucrarile vor fi publciate in septembrie sub titlul “ Intamplari cu bunici despre caini si pisici” .

Concursul este valabil  numai daca se inscriu minim 50 de echipe cu cate o adoptie validata de SUPAGL Braila pana in 10 martie. Clasamentul general este influentat de numarul de adoptii si de numarul de like-uri obtinut de fiecare lucrare pe Facebook.   Premiul special  revine echipei cu punctajul cel mai mare din top 14.  Participantii nu au obligatia sa adopte, ci sa convinga rudele, prietenii, vecinii, cunostintele sa adopte legal un caine fara stapan.

Concursul face parte din campania “Mai putini caini pe strada” care isi propune ca , prin actiuni successive,   sa  convinga cetatenii, organizatiile locale, institutiile publice din  Braila  ca impreuna putem  rezolva o problema a comunitatii daca chiar   dorim acest lucru. Primul eveniment a avut loc in 2-4 decembrie 2013 si a scos in jur de 300 de braileni in strada

Campania “Mai putini caini pe strada” are loc in perioada 2013-2015 in cadrul proiectului Grundtvig Parteneriat “ Pregatirea Cetatenilor Seniori pentru imbatranire activa” coordonat de asociatia “Initiativa cetatenilor seniori” din Braila.  Partenerii locali sunt Primaria Municipiului Braila, SUPAGL , Uniunea Judeteana a Seniorilor din Braila si Biblioteca Judeteana “Panait Iastrate”. Partenerii europeni sunt “West Midlands Tomorrow – UK, “Confidence” – Bulgaria, “ToTuToTam” Polonia si “Afyon” –Turcia.

Informatii suplimentare pe pagina concursului  www.facebook.com/maiputinicainipestrada si e-mail valexa2do@yahoo.com .

 

Comentarii

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top