Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
81 Views

Concurs national de muzica usoara pentru copii „Armoniile Dunarii”

Concurs national de muzica usoara pentru copii Armoniile Dunarii

 

Concursul Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii “Aromoniile Dunării” de la Brăila, ajuns la ediţia a V-a, se va desfășura în 11-12 aprilie 2014 la Casa Tineretului din municipiu. Sunt așteptați la înscriere tineri cu vîrste între 7 – 18 ani  pană la data de 3 aprilie 2014.

Evenimentul se doreşte a fi o modalitate de promovare şi stimulare a studiului muzicii uşoare în rândul tinerelor talente, precum şi readucerea în atenţia publicului, a celor  mai valoroase creaţii muzicale din componistica românească. La ediţia anterioară au intrat în competiţie un număr de 50 de concurenţi, reprezentând oraşele: Bucureşti, Ilfov, Vaslui, Bârlad, Galaţi, Constanţa, Botoşani, Moreni, Slobozia, Focşani, Suceava, Miercurea-Ciuc şi Brăila. Marele Premiu, a fost câştigat de concurentul de 16 ani, Pînzaru-Stănescu Iulian”, precizează Romeo George Bunea –  directorul Școlii ”Vespasian Lungu”.

 

Organizatori principali:

  • Consiliul Județean
  • Școala Populară  de Arte ”Vespasian Lungu”

Premii 

  • Organizatorii oferă tuturor concurentilor diplome de participare ;
  • Laureatii concursului vor primi diplome şi premii în bani în valoare netă totală de pana la 6.000 lei;
  • La solicitarea unor sponsori de a oferi premii, organizatorii îşi rezervă dreptul de a efectua modificări privind numărul acestora.
  • Concurentii care nu se regăsesc printre premiati, vor primi diplome de participare.
  • Câştigătorul Trofeului va sustine un microrecital la editia imediat următoare a Concursului; în acest caz va beneficia de decontarea, de către organizator, a cheltuielilor de transport si servicii hoteliere.

 Juriul

Juriul va fi alcătuit din compozitori, profesori de canto şi personalităti din domeniul muzicii uşoare româneşti.

Notarea în concurs se va face cu respectarea strictă a criteriilor de jurizare: calităti vocale, intonatie, interpretare, tinută scenică, expresivitate, personalitate artistică, dificultatea pieselor şi alegerea repertoriului adecvat vârstei concurentului.

Deciziile juriului sunt definitive şi irevocabile, juriul având latitudinea de a nu acorda unele premii sau de a le redistribui.

Regulamentul şi Fişa de înscriere pot fi descărcate în format PDF de pe site-ul: www.vespasianlungu.ro sau Facebook: scoaladeartevespasianlungu 

Relatii suplimentare se pot obtine la telefon 0239/612104, 0239/633461.

Persoane de contact, Luminita Silvia Cărbunaru – tel. 0752113533, prof. Adriana Toma – tel. 0740005998.

Comentarii

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top