Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
20 Views

EVENIMENT – Bursa de munca pentru absolventi

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila organizeaza vineri, 28 septembrie, ora 9.00, actiunea „Bursa locurilor de munca pentru absolventi”, in foaierul Salii Polivalente „Danubius”.
Angajatorii care doresc sa participe la bursa vor transmite, in scris, la sediul AJOFM Braila, oferta de locuri de munca vacante, completând formularul „Situatia locurilor de munca vacante”, anexa nr. 1 la „Normele metodologice de aplicare a Legii nr.76/2002”.

Prin incadrarea în muncacu contract pe perioada nedeterminata a tinerilor absolventi angajatorii pot beneficia, conform prevederilor legale, de scutire pentru 12 luni de la plata contributiei datorate la bugetul asigurarilor pentru somaj, aferenta absolventilor încadrati, si subventie lunara, pe aceasta perioada, pentru fiecare absolvent.

Subventia lunara este o suma egala cu valoarea indicatorului social de referintaîn vigoare la data incadrarii în munca, pentru absolventii ciclului inferior al liceului sau ai scolilor de arta si meserii, o suma egala cu de 1,2 ori valoarea indicatorului social de referinta in vigoare la data incadrarii în munca, pentru absolventii de invatamant secundar superior sau invatamant postliceal, o suma egala cu de 1,5 ori valoarea indicatorului social de referinta in vigoare la data incadrarii  in munca, pentru absolventii se invatamant superior.

Angajatorii care incadreaza in munca pe durata nedeterminata absolventi din randul persoanelor cu handicap, ai formelor de invatamant mentionate, primesc, lunar, sumele aferente pe o perioada de 18 luni.
Informatii suplimentare privind organizarea acestei actiuni se pot obtine de la AJOFM Braila cu sediul pe B-dul Dorobantilor, nr.603-605, tel./fax 0239/611.519, 0239/611.386.

Persoanele care au domiciliul în raza localitatilor Faurei si Insuratei vor contacta Punctele de Lucru Faurei, cu sediul în orasul Faurei, str. Republicii, nr.36, tel. 0239/661.749, respectiv Insuratei cu sediul în orasul Insuratei, sos. Brailei, nr.18, tel.0239/660.574.

Gina BAHOR

Comentarii

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top