Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
62 Views

Eveniment muzical oferit de Ambasada S.U.A. la Casa Tineretului

Eveniment muzical oferit de Ambasada S.U.A. Braila

Vineri , 7 noiembrie de la ora 19.00, la Casa Tineretului va avea loc un eveniment cultural special și anume un concert de muzica bluegrass , gen muzical înrudit cu muzica country, mult apreciată și răspîndită in S.U.A. , susținut de formația TUMBLING BONES .

Evenimentul este organizat de Ambasada S.U.A. la București în parteneriat cu Consiliul Județean Brăila , Primăria Brăila, Teatrul Maria Filotti și Centrul de Creație.

Concertul face parte din programul American Music A broad și este un schimb cultural între țări menit să aducă pe scenele gazdă, bogata contribuție muzicală a Americii.

TUMBLING BONES va interpreta o combinație de compozițiii originale și național tradiționale ce se inspiră din genul bluegrass , muzică country intertebelică și elemente din rock-end rollul contemporan cu care au crescut membrii formației .

Formația s-a infiintat in toamna anului 2010 , iar albumul lor de debut s-a clasat de la început printre primele poziții din topul de specialitate.

Grupul îi are în componență pe muzicienii : Pete Winne ( chitara , percuție cu piciorul , voce ) , Jake Hoffman ( banjo, chitara bas verticală ) , Kyle Morgan ( compozitor și chitarist ) , Aaron Jonah Lewis ( violonist   ) și a realizat numeroase turnee în Statele Unite , Irlanda , Germania, Elveția si Marea Britanie.

Reprezentanții mass media locale sunt invitați să participe vineri 7 noiembrie , orele 14 .00 la Casa Petre Ștefănescu GOANGĂ la o conferință de presa susținută de organizatori , cu participarea membrilor formației TUMBLING BONES   și a Atașatului cultural al Ambasadei S.U.A. La București.

 

Comentarii

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top