Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
42 Views

Hackstory – un artist brailean

Ritmat, pe versuri surprinzator de bine prinse de realitate, cu spontaneitate, muzicalitate , hiphop-ul emis de HackStory intra, deocamdata pe nisa pietii de promotie, dar cu succes si interes pentru tinerii care-l asculta prin locuri unde se canta adevarat , live.
Cosmin Sandu, are 24 de ani, este ambitios, o prezenta placuta pe scena, conteaza mult si asta, este fresh si de viitor in lumea muzicii , unde avem parte numai de rebuturi la fuste scurte si voci deplorabile.

“ Am lansat la inceputul anului un mixtape intitulat ” De-a pururi ” . Acum lucrez la un nou album care va fi gata in urmatoarele luni . De mic am avut o pasiune pentru scris , am inceput sa ma joc cu versurile din scoala generala, iar in anii de liceu, mi-am dorit mai mult. Asa am ajuns sa scriu versuri pe instrumentala, pe acorduri. Deja au trecut 7 ani plini, de cand fac asta, imi place si nu renunt. Sper sa ajung cunoscut , sper sa transmit emotii celor care ma asculta , sa schimb ceva prin muzica mea”, ne-a spus Cosmin Sandu, alis HackStory .

Pe 08.09.2012 , tanarul artist din Braila  a lansat primul sau videoclip la melodia ” sunt ok ” . Ascultati , daca va place puteti da mai departe , fiecare apreciere e bine venita . Enjoy !

Comentarii

2 COMMENTS
  1. cometodaddy

    u good bro’…i like it…ai trimis ceva domo-uri pe undeva…?
    hit me back with an email
    good luck…!!!!

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top