Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
129 Views

Pe 31 Martie, Nicu Alifantis sustine concert live la Braila

Pe 31 Martie, Nicu Alifantis sustine concert live la Braila

În perioada 23 februarie – 30 aprilie se va desfășura Turneul Național Nicu Alifantis “40 de ani de muzică – Mozaic“ început în 16 decembrie la Cluj. Orașele în care vor avea loc concertele din cadrul turneului vor fi: Timișoara, Arad, Lugoj, Reșita, Deva, Sibiu, Alba Iulia, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Pitești, Suceava, Botoșani, Piatra Neamț, Bârlad, Focșani, Ploiești, Brașov, Sighișoara, Târgu Mureș, Sfântu Gheorghe, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Bistrița, Turda, Constanța, Tulcea, Brăila, Galați, Giurgiu, Bacău, Buzău, Mizil, Petroșani, Târgu Jiu, Caracal, Drobeta Tr. Severin, Târgoviște.

Concertul de la Brăila este programat luni 31 martie, de la ora 19.00, la Teatrul Maria Filotti, iar prețul biletului este de 60 de lei.

Mozaic este cel mai nou album al artistului brăilean, iar promovarea acestuia, lansat încă din luna mai a anului trecut, se va face în 40 de concerte în țară. Numărul concertelor are o semnificație aparte, pentru că anul acesta Nicu Alifantis a împlinit 40 de ani de când slujește necondiționat, cu mult drag, respect, iubire și recunoștință publicul, căruia îi datorează însăși existența sa artistică.

sursa: ProBRAILA

Comentarii

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top