Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
58 Views

Poliţiştii brăileni au urcat pe podium la Campionatul de Unifight 2014

Poliţiştii brăileni au urcat pe podium la Campionatul de Unifight 2014

Competiţia de Unifight, desprinsă din disciplina pentatlonului militar, reprezintă un sistem sportiv dinamic, antrenant, inclus în pregătirea profesională a membrilor din structurile specializate ale MAI, ce permite antrenarea complexă a tuturor calităţilor fizice şi abilităţilor în lupta corp la corp.

La această competiţie, care s-a desfăşurat în perioada 8- 11 aprilie 2014, organizată de Ministerul Afacerilor Interne la Bacău, au participat 88 de sportivi care au avut de parcurs două etape de anduranță- parcurgerea unei piste cu obstacole, în lungime totală de 60 m, urmată apoi de lupta liberă în ring, folosind tehnici şi procedee de lovire, proiectare şi luptă la sol, conform regulamentului Federaţiei Internaţionale de Unifight.

De la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, agentul şef principal Costea Jan a concurat la categoria +100 kg light, urcând pe locul al II-lea al podiumului, şi la categoria +100 full, a obţinut locul al III-lea. De asemenea, la acestă competiţie a mai participat şi agentul sef principal (r) Trică Gheorghe care, la categoriile 90 de kg light şi full, a obţinut două medalii de bronz.

Majoritatea sportivilor au reprezentat unități de elită ale Inspectoratului General al Poliţiei Române, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră. Competiția a avut o secțiune separată destinată femeilor polițist și jandarm.

Comentarii

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top