Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
37 Views

Sesiunea de instruire în tehnica poveştilor digitale – Digital Storytelling

Sesiunea de instruire în tehnica poveştilor digitale

Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila vă invită la Sesiunea de instruire în tehnica poveştilor digitale – Digital Storytelling, organizată în perioada 4 – 5 mai 2015, între orele 10.00 – 16.00. Acum aveți posibilitatea să creați propria poveste pe bază de testimoniale, video sau fotografii despre valori culturale, viață, profesie, hobby sau experiențe relevante și de a o împărtăși lumii. Tema centrală este diversitatea culturală ca valoare a comunității în mijlocul căreia trăim.

Cursul Digital Storytelling se desfășoară în cadrul Proiectului „Agora Culturală@Biblioteca Ta” implementat de Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România în parteneriat cu Jazzmontor AS Norvegia, Asociaţia Culturală REPLIKA şi Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila. Proiectul propune o manieră creativă de a recupera memoria colectivă a etniilor și de a încuraja participarea minorităților la viața culturală a societății, într-un mod creativ și valoros. Participarea este gratuită pe bază de înscriere, data limită fiind 30 aprilie.

 

Beneficii pentru participanți:

  • Expertiză internațională
  • Networking de calitate
  • Acces la tehnologie
  • Inovație și creativitate
  • Propria poveste digitală
  • Expunere și vizibilitate prin intermediul proiectului.

 

Înscrierea se poate face la e-mail: laura_caplea@bjbraila.ro, maria_blanaru@bjbraila.ro

Cursul se adresează celor cu vârsta peste 18 ani, în limita a 40 de locuri. Mai multe detalii la adresa: http://www.bjbraila.ro/bjpi3/eveniment/diversitate-culturala-prin-tehnica-povestilor-digitale-digital-storytelling/

Comentarii

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top