Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
68 Views

TMF vă propune, în acest week-end, două dintre titlurile de referinţă şi totodată cele mai recente premiere

Platonov

Teatrul „Maria Filotti” vă propune, în acest week-end, două dintre titlurile de referinţă şi totodată cele mai recente premiere .

Astfel, sâmbătă, 18 aprilie de la ora 18.00 la Sala Studio este programată ultima producţie, „Platonov”, faimosul text cehovian. Spectacolul este realizat de regizorul Andreea Vulpe şi îi aduce la rampă pe apreciaţii actori: Silviu Debu, Mihaela Trofimov, Valentin Terente, Corina Borş, Narcisa Novac, Liviu Pintileasa, Marcel Turcoianu, Dan Moldoveanu, Adrian Ştefan, Costică Burlacu, Alexandru Marin, Emilia Mocanu, alături de excelenţii colaboratori: Ionuţ Vişan şi Emilia Bebu.

Un spectacol în tuşe moderne, dar respectând în totalitate spiritul, emoţia şi prospeţimea textului cehovian, într-un cuvânt, un spectacol de referinţă!

Indoiala

Duminică, 19 aprilie de la ora 18.00 la Sala Studio a teatrului revine, după o scurtă pauză, spectacolul „Îndoiala” de John Patrick Shanley, regizat de Eugen Gyemant.

Distribuţia de exceptie -Liliana Ghiţă, Emilian Oprea,Corina Moise si Ramona Gîngă– face din acest spectacol o reală lecţie de estetică dar şi de morală, propunând o temă incitantă şi actuală, toleranţa religioasă sub toate aspectele sale. De altfel, acest valoros spectacol va fi prezentat marţi, 21 aprilie de la ora 19.30 la Sala Studio a Teatrului Odeon din Bucureşti, într-o Premieră de Gală.

Comentarii

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top