Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
270 Views

Am daruit peste 400 de zambete copiilor din judetul Braila

Daruim un zambet copiilor

Sâmbătă, 31 mai, la initiațiva Cameliei Potec și BrailaPeBune.net,  în colaborare cu trupa de dans G-Buzz, recenta câștigătoare a show-ului „România Dansează” de la Antena 1,  în localitățile Unirea și Valea Cânepii, dar și la un centru de copii din Însurăței, s-a desfășurat acțiunea intitulată ”Dăruiește un zâmbet”. Acțiunea a avut în prim plan copii din judetul Braila care au nevoie de un ZAMBET!

Peste 400 de copii din cele trei localități, unii însoțiți de părinți și bunici, au avut parte de un zâmbet de Ziua Internationala a Copilului, din partea unor campioni, care le-au făcut câte un dar ce a avut menirea să le aducă o rază de bucurie în suflet.

Camelia Potec a fost din nou asaltată de copii, chiar dacă aceștia nu erau înotători, care au dorit să se fotografieze cu multipla campioană de natație, dar și să-i solicite autografe. Nu au fost neglijați nici dansatorii de la G-Buzz, brăilenii care ne-au adus atâta bucurie sâmbătă de sâmbătă la emisiunia „România Dansează”.

Multumim tuturor celor care au participat cu un „zambet” la acest eveniment si mai ales: Camelia Potec, G-buzzSolarwatts.ro, Saltmedia, Ioana Grigore, Inna Sab’s, Florentina Anutza, Teodora Damaschin, Andreea Frigioiu, Ana-Maria Dobre, Gilda Mihaela, Ciprian Iordache, Cristea Adelina, Vlasceanu Mihaita, Alin Coman, Camelia Voicu, Tanase Camelia, Emilia Mocanu, Cornelia Koka Popa si Adriana Adr.

Speram sa reusim sa mai facem si alte activitati de genul acesta in viitor!

 

Comentarii

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top