Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
44 Views

Concert de Canto Clasic la teatrul Maria Filotti Braila

Concert de Canto Clasic la teatrul Maria Filotti Braila

sursa poza: brailachirei.wordpress.com

Recital – Miruna IANCU și invitații săi:

Miruna Iancu elevă în clasa aXII-a de la Liceul de Artă ,,Hariclea Darclee” din Brăila  a susținut, sâmbătă 08 decembrie 2012, un recital extraordinar de Canto Clasic la Sala Mare a Teatrului ,,Maria Filotti” din Brăila. Oragnizat de Liceul de Artă ,,Hariclea Darclee”, Teatrul ,,Maria Filotti” și Primăria Municipiului Brăila.

Acest recital a fost pentru ea cel mai frumos Cadou de Crăciun, demonstrînd  talentul și abilitățile sale vocale, după un lung șir de concursuri naționale pregătindu-se în continuare spre o carieră în arta vocală.

Grației prezentatoarei prof. Marilena NICULESCU, Miruna Iancu a fost frumos prezentată publicului oferind invitațillor – colegi, profesori și prieteni – prilijul de a o cunoaște mai bine. Invitați de onoare au fost Primarul orașului Brăila și Consilierilor Locali, precum și Directorii Liceelor din Brăila Recitalul ei a alternat cu recitalul de excepție a mezzosopranei prof. Emilia Frigioiu, soprana prof. Cerasela Popa acompaniată la pian de prof. Valentina Popoviciuc. Printre invitați în susținerea concertului au fost și colegii Mirunei, flaut –  Marta Piroșcă, clarinet – Ștefania Albu precum și Cvintetul de clarinet.

Sper ca această seară mirifică să intre la sufletul brăilenilor, să recunoscă peste ani că au fost martori unui eveniment de excepție. Un nume, Miruna IANCU, de care vom mai auzi și care va face cinste acestui oraș Brăila.

sursa: Angelica Necula

Comentarii

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top