Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
87 Views

Erasmus Plus, schimba vieți !

Erasmus Plus, schimba vieti

Erasmus+ este noul program al Uniunii Europene pentru educație, formare, tineret și sport pentru perioada 2014-2020.

Erasmus+ va oferi unui număr de peste 4 milioane de europeni posibilitatea de a studia, de a se forma, de a câștiga experiență profesională și de a participa la programe de voluntariat în alte țări. Totodată va finanța parteneriate transnaționale între diferite organizații și instituții de educație, formare și tineret, cu scopul de a coopera și de a construi punți între sistemul educațional și câmpul muncii prin care să faciliteze acoperirea deficitului de competențe necesare astăzi.

Centrul de Tineret Tinklub Braila este una din organizațiile brăilene care sprijină tinerii și îi direcționează spre calea succesului. Fiind o organizație acreditată pentru Serviciul European de Voluntariat, acțiune componentă a Programului Erasmus Plus, oferă oportunitatea tinerilor de a-și dezvolta abilitățile și competențele dar și de a capăta experință prin intermediul voluntariatului. Pe o perioada cuprinsa între 2 și 12 luni por participa la un stagiu de voluntariat într-o alta din Europa, alegând un domeniu de activitate. Toate costurile sunt asigurare prin proiect (cazare+utilități, bani de buzunar, bani de mâncare, suport lingvistic, suport personal prin intermediul unui mentor, sprijin material și financiar pentru implementarea diferitelor activități, experiență interculturală, etc.).

În prezent, Tinklub caută un tanar/-ă pentru un stagiu de voluntariat în Polonia pe o perioada de 12 luni. Cei interesati pot accesa site-ul www.evs.tinklub.ro pentru mai multe informații sau ne pot scrie pe email: evs.tinklub@yahoo.com !

Deasemenea, Programul Erasmus Plus mai oferă tinerilor oportunitatea de a participa la proiecte de schimburi interculturale. Schimburile de tineri sunt proiecte unde grupuri de tineri din diferite ţări se întâlnesc pentru o perioadă scurtă de timp (5-21 de zile) pentru a participa la un program de învăţare specific educaţiei nonformale (schimb de tineri), pe diferite teme: Educație, sport, sănătate, participare civica, cetățenie europenă, etc.

Tinklub, investește în educația tinerilor !

Pentru mai multe detalii privind activitățile și proiectele centrului Tinklub, accesați site-ul www.tinklub.ro sau contactați-ne prin email centru.tinklub@yahoo.com !

Ne poți urmării și pe Facebook ! Enjoy Tinklub, have fun with Erasmus Plus !

 

Comentarii

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top