Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
6 Views

Masinile parcate ilegal vor fi ridicate

Consilierii locali au decis sa scoata in curand o hotarare CLM prin care masinile brailenilor care parcheaza ilegal, sa fie ridicate.

Cel care a ridicat problema in sedinta Consiliului Local Municipal este consilierul local Adrian Traian, PP-DD, care a atras atentia asupra faptului ca in cazul targului de masini la negru, amplasat la intersectia Scolilor cu Dorobanti, amenzile nu au avut niciun efect. Consilierii au spus ca este timpul ca in sedinta CLM sa se aprobe o hotarare prin care sa se infiinteze un astfel de serviciu, care sa intre in jurisdictia DAGL, iar banii incasati sa revina Primariei Braila.

Gina BAHOR

Comentarii

2 COMMENTS
  1. eu

    Sa se inceapa cu actiunea din fata Tribunalului si sa continue cu drumul spre Centru. Dupa ce vor ridica masinile cîtorva OAMENI, vor renunta repede la idee, caci nu poti vedea o mare FIGURA braileana ca va avea masina ridicata de niste oarecare , doar ptr ca aceai oarecere isi fac treaba ptr care sunt platiti.

  2. Gigi Cireasa

    Nu este chiar asa „eu”, ar trebuii sa fim si un pic mai optimisti. O data ce vor incepe sa le ridice cu timpul nici acesti oameni nu le vor mai lasa asa pe unde apuca. Sa fim optimisti macar.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top