Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
113 Views

Nicu Iorga – Fotograf

Nicu Iorga Braila La varsta de 10 ani, un baiat curios este rugat de tatal sau sa faca o poza. Nimic deosebit  pana aici! Numai ca aparatul respectiv este usa catre o lume magica. Dar viata nu  permite intotdeauna practicarea unor pasiuni fie  ele si simple ca fotografia.

Anii au trecut si baiatul a crescut iar pasiunea pentru aparatul magic a ramas undeva in  sufletul sau, ascunsa intr-un colt dar niciodata uitata. Acum cativa ani, iesind la pensie,  Dl. Iorga si-a amintit de vechea sa pasiune, de dragostea pentru cutia aceea neagra care  i-a imortalizat parintii intr-o zi de iarna.

A reinceput sa redescopere timid tainele unei pasiuni care i-a ramas in suflet atatia ani. Tehnologia s-a schimbat, a evoluat dar asta nu l-a impiedicat pe Dl. Iorga sa  petreaca ore in sir cu aparatul de fotografiat in mana, sa imortalizeze orasul in care a crescut si care ii este atat de drag.

Prin intermediul Clubului Foto Instant Braila, a cunoscut o multime de oameni la fel de pasionati de arta fotografiei, cu care a participat la de expozitii in aer liber desfasurate fie in Gradina Publica a Brailei, fie la Biblioteca Judeteana „Panait Istrati”, Braila.

De curand, familia sa de aparate s-a mai marit cu un membru, un motiv mai mult decat bun sa ia la pas orasul Braila si sa il imortalizeze cu bune si cu mai putin bune, cu flori de primvara, cu cladiri vechi care povestesc atat de frumos despre vremuri apuse, un oras care de sute de ani isi traieste povestea pe malurile Dunarii.

Comentarii

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top