Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
12 Views

Proiectul „Create Your Future On The Green Way”

Centrul de Tineret Tinklub Braila  finantat de Comisia Europeană prin Programul Tineret în Actiune a lansat un proiect numit  „Create Your Future On The Green Way”  prin care Tinerii voluntari SEV, dar si romani prezenti,  cat si intreg auditoriu s-au ospatat din bucatele traditionale, specifice fiecarei tari pe ritmuri de muzica,  si-au imbinat  multiculturalitatea cu buna dispozitie in cadrul evenimentului ”Europa in Braila”, aceasta fiind si prima activitatea ce a dat startul inceperii acestui proiect, lansarea avand loc la Universitatea Constantin Brancoveanu.

Principalii volutari straini din cadrul proiectului sunt Elisaveta Gouretskaia din Germania, Jackrite To din Franta și Rui Pedro Rebelo Frias din Portugalia.

Proiectul „Create Your Future On The Green Way”   are doua obiective principale dupa cum urmeaza, dezvoltarea, organizarea si implementarea unor acivităti si evenimente dedicate tinerilor privind oportunitătile oferite de Programul Tineret în Actiune prin Serviciul European de Voluntariat in vederea dezvoltării de abilităti si competente pentru cresterea sanselor ocuparii unui loc de munca, dar si cresterea nivelului de educatie ecologica in randul comunitatii prin organizarea si implementarea unor activitati si proiecte de voluntariat si educatie ecologică  in vederea dezvoltarii de abilitati si comportamente „VERZI”.

Activitatile principale ale proiectului sunt aplicarea metodelor de educatie non-formala pentru ca brailenii să capete un comportament „verde”, inregistrarea unui film la Braila pe tema educatiei ecologice, cinema in aer liber pentru difuzarea filmului The Green Way, workshop-uri de Trash Art, Ziua Parcurilor Brailene, Gala Voluntarilor Braileni, Greenvelop – scrisoarea verde – o activitate tip miscare, concurs de creatie din materiale reciclabile, parada Green Way și Festivalul Green Way.

Centrul de Tineret Tinklub Braila fost constituit cu scopul dezvoltarii serviciilor si programelor de si pentru tineret, petrecere si recreere a timpului liber dar si pentru dezvoltarea personala a tinerilor.

Acest centru este o organzatie non-guvernamentală constituita pe 24 octombrie la initiativa catorva tineri din Braila prin proiectul Speak UP finantat de Comisia Europeană prin Programul Tineret în Actiune, Actiunea 1.2. – Initiative ale Tinerilor.

sursa: ProBraila.ro

Comentarii

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top