Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
75 Views

Se implinesc 163 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu

Se implinesc 163 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu

Mihai Eminescu

Se implinesc 163 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu, ,,Poetul nepereche a carui opera invinge timpul”(George Calinescu). Totodata, astazi sarbatorim Ziua Culturii Naționale.

Cu aceasta ocazie a fost organizat la Liceul Teoretic ,,Mihail Sebastian” din Braila manifestarea culturala si artistica care a elogiat viața si opera poetului. Indrumați de doamnele profesor de limba si literatura româna Vranceanu Valerica si bibliotecar Necula Angelica pentru momentul cultural al elevilor de la clasele a X-a F, aXI-a A, XI-D, care au recitat si prezentat din crația eminesciana, iar momentul artistic a fost asigurat de corul liceului, coordonat de d-na profesoara de muzica Iancu Valentina.

La sfârsitul activitații d-na prof. Vranceanu Valerica a lansat indemnul spre lectura elevilor participanți, bibliografie atent selectata si expusa in biblioteca liceului. Si nu in ultimul rând Doamnele Director prof. Marin Liliana si Director adj. prof Ionescu Raluca care au apreciat ca ,,activitatea are importanța in contextul redescoperii marilor clasici”.

sursa: Angelica Necula

Comentarii

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top