Se implinesc 163 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu

405

Written by:

Se implinesc 163 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu

Mihai Eminescu

Se implinesc 163 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu, ,,Poetul nepereche a carui opera invinge timpul”(George Calinescu). Totodata, astazi sarbatorim Ziua Culturii Naționale.

Cu aceasta ocazie a fost organizat la Liceul Teoretic ,,Mihail Sebastian” din Braila manifestarea culturala si artistica care a elogiat viața si opera poetului. Indrumați de doamnele profesor de limba si literatura româna Vranceanu Valerica si bibliotecar Necula Angelica pentru momentul cultural al elevilor de la clasele a X-a F, aXI-a A, XI-D, care au recitat si prezentat din crația eminesciana, iar momentul artistic a fost asigurat de corul liceului, coordonat de d-na profesoara de muzica Iancu Valentina.

La sfârsitul activitații d-na prof. Vranceanu Valerica a lansat indemnul spre lectura elevilor participanți, bibliografie atent selectata si expusa in biblioteca liceului. Si nu in ultimul rând Doamnele Director prof. Marin Liliana si Director adj. prof Ionescu Raluca care au apreciat ca ,,activitatea are importanța in contextul redescoperii marilor clasici”.

sursa: Angelica Necula

Last modified: 16 ianuarie 2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *