Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
55 Views

Teatrul Maria Filotti dedică programul acestui sfârșit de săptămână copiilor

Teatrul Maria Filotti dedică programul  acestui sfârșit de săptămână  copiilor si parintilor

Astfel, vineri 20 februarie, de la ora 12.00, la Casa Tineretului este programat spectacolul de succes VANIUȘA, o reușită   adaptare după un basm rusesc, in regia regretatului actor Bujor Macrin. Cu o distribuție valoroasă – Dan Moldoveanu , Emilia Mocanu, Flori Popa , Cătălina Nedelea , Ana Zubcu, Costică Burlacu , Valentin Terente , acest spectacol a reușit de la prima sa reprezentație din 29 noiembrie 2009, să bucure , să stârnească imaginația și fantezia celor mici , iar celor maturi să le readucă în suflet bucuria , bogația și ințelepciunea poveștilor copilariei, unde Binele invinge Raul- intotdeauna . O lecție de morală , de frumos și o incursiune in lumea fanteziei și a imaginației.

Bagheta magica

A doua reprezentație din oferta noastră generoasă oferit celor mici este BAGHETA MAGICĂ, un   spectacol de magie cu   scenariul si regia semnate de Andrei Teașcă , programat duminica 22 februarie , de la ora 11.30 la Casa Tineretului . Acest spectacol , singurul de magie realizat intr-un teatru profesionist , regizat de binecunoscutul actor și magician Andrei Teașca și interpretat cu dăruire și devotament de actorii Narcisa Novac , Corina Borș si Adrian Ștefan,   speram să trezească curiozitatea nu numai   a celor mici, ci și a parinților și bunicilor acestora , pentru că numerele de magie prezentate nu au vârstă și in general aceasta   artă, a magiei ,   nu contenește să surprindă si să stârnească curiozitatea și imaginația fiecăruia dintre noi.

Sâmbată, 21 februarie, de la ora 18.00 la sala studio , este prezentată cea mai recentă premiera INDOIALA de John Patrick Shanley , un text premiat cu Premiul Pullitzer pe 2005, pentru Dramaturgie , cu o distribuție de excepție : Emilian Oprea, Liliana Ghiță, Corina Moise și Ramona Gîngă, in regia lui Eugen Gyemant și scenografia Cristinei Milea, un spectacol cu mare succes la public.

De la premiera sa din 2 noiembrie 2014 , acest titlu și spectacol rafinat a reușit prin marele interes stârnit de tema și de forța dezbaterii acesteia, într-un mod dinamic interactiv, să incite interesul maxim al publicului brăilean   astfel că, absolut toate reprezentațiile de până acum s-au desfășurat cu sălile arhipline. Contăm și la reprezentație de sâmbătă, pe șprezența unui public numeros , cu atât mai mult cu cât, în sala se va afla și criticul de teatru Marina Constantinescu, în calitate de unic selecționer al Festivalului Național de Teatru , care se va desfașuta in București in toamna acestui an.

Comentarii

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top