Teatrul Maria Filotti dedică programul acestui sfârșit de săptămână copiilor

660

Written by:

Teatrul Maria Filotti dedică programul  acestui sfârșit de săptămână  copiilor si parintilor

Astfel, vineri 20 februarie, de la ora 12.00, la Casa Tineretului este programat spectacolul de succes VANIUȘA, o reușită   adaptare după un basm rusesc, in regia regretatului actor Bujor Macrin. Cu o distribuție valoroasă – Dan Moldoveanu , Emilia Mocanu, Flori Popa , Cătălina Nedelea , Ana Zubcu, Costică Burlacu , Valentin Terente , acest spectacol a reușit de la prima sa reprezentație din 29 noiembrie 2009, să bucure , să stârnească imaginația și fantezia celor mici , iar celor maturi să le readucă în suflet bucuria , bogația și ințelepciunea poveștilor copilariei, unde Binele invinge Raul- intotdeauna . O lecție de morală , de frumos și o incursiune in lumea fanteziei și a imaginației.

Bagheta magica

A doua reprezentație din oferta noastră generoasă oferit celor mici este BAGHETA MAGICĂ, un   spectacol de magie cu   scenariul si regia semnate de Andrei Teașcă , programat duminica 22 februarie , de la ora 11.30 la Casa Tineretului . Acest spectacol , singurul de magie realizat intr-un teatru profesionist , regizat de binecunoscutul actor și magician Andrei Teașca și interpretat cu dăruire și devotament de actorii Narcisa Novac , Corina Borș si Adrian Ștefan,   speram să trezească curiozitatea nu numai   a celor mici, ci și a parinților și bunicilor acestora , pentru că numerele de magie prezentate nu au vârstă și in general aceasta   artă, a magiei ,   nu contenește să surprindă si să stârnească curiozitatea și imaginația fiecăruia dintre noi.

Sâmbată, 21 februarie, de la ora 18.00 la sala studio , este prezentată cea mai recentă premiera INDOIALA de John Patrick Shanley , un text premiat cu Premiul Pullitzer pe 2005, pentru Dramaturgie , cu o distribuție de excepție : Emilian Oprea, Liliana Ghiță, Corina Moise și Ramona Gîngă, in regia lui Eugen Gyemant și scenografia Cristinei Milea, un spectacol cu mare succes la public.

De la premiera sa din 2 noiembrie 2014 , acest titlu și spectacol rafinat a reușit prin marele interes stârnit de tema și de forța dezbaterii acesteia, într-un mod dinamic interactiv, să incite interesul maxim al publicului brăilean   astfel că, absolut toate reprezentațiile de până acum s-au desfășurat cu sălile arhipline. Contăm și la reprezentație de sâmbătă, pe șprezența unui public numeros , cu atât mai mult cu cât, în sala se va afla și criticul de teatru Marina Constantinescu, în calitate de unic selecționer al Festivalului Național de Teatru , care se va desfașuta in București in toamna acestui an.

Last modified: 20 februarie 2015

Comments are closed.