Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
255 Views

Trupa de dans G-buzz crew Braila

G-buzz este o trupa de Street-Dance din Braila care apartine Scolii de Arte Populare „Vespasian Lungu”. Trupa este formata  din copii si adulti deopotriva uniti de pasiunea lor comuna pentru dans si in primul rand pentru stilul Hip Hop.

Coregraful – Manaila George (Trilu) antreneaza si pregateste in acest moment o trupa formata din 12 membrii:

1. Daniel Ganea-23 de ani

2. Frigator George-18 ani

3. Florina Zainea-17 ani

4. Braileanu Andreea Simona-17 ani

5. Furfurica Eduard-17 ani

6. Alina Mangiurea-16 ani

7. Bogzoiu Daniela Nicoleta-16 ani

8. Adriana Badiu-15 ani

9. Necula Robert George-16 ani

10. Pana Stefania-15 ani

11. Manaila Bianca Stefania-12 ani

12. Ciutacu Alexandru-16 ani

Trupa a fost formata la inceputul verii 2012 la initiativa lui George. Ideea a venit dupa destramarea trupei Aset Crew din care el facea parte. Deoarece nu voia sa lase ceea ce a mai ramas din Aset sa se duca de rapa, George care avea si el o trupa pe care o antrena, numita Lil`G Crew , a decis ca cea mai buna solutie ar fi sa uneasca cele doua trupe in G-Buzz.

Asumandu-si aceasta responsabilitate, i-a adunat pe toti intr-o singura sala de dans iar in scurt timp, pasiunea pentru Hip Hop i-a unit. Au devenit incet, cu pasi mici, un grup, apoi amici,  prietei iar acum sunt o mica familie numita G-Buzz.

Pana acum au reusit sa surprinda in mod placut lumea Street-Dance-ului romanesc intr-un timp foarte scurt si sa dea un ecou numelui lor.

In momentul in care au format noua trupa G-Buzz stiau clar ca trebuie sa o ia de la inceput, sa puna bazele colaborarii, sa depuna munca, sudoare si pasiune in acea trupa pentru a avea succes.

Au sustinut diverse spectacole in Braila si incet incet dorinta lor si a lui George, de a sti lumea cine sunt G-Buzz prinde un contur si visul de a-si transmite mesajul prin dans prinde aripi, sperand ca intr-o zi sa devina realitate.

Fata de alti copii din intreaga lume care au ales alte cai, ei s-au dedicat dansului si spera ca in viitor, cat mai multi copii din Braila, din Romania sau de oriunde in lume sa aleaga aceasta cale pentru ca este cea mai buna dependenta pe care o poti alege.

Mai pe scurt, G-Buzz, o trupa de pusti care isi pun sufletul in dans si dau totul pe scena.

Trupa de dans G-buzz crew Braila

Pagina oficiala de facebook a trupei de dans G-BUZZ

Comentarii

2 COMMENTS
  1. Society

    Un nou articol despre ei?vom mai vedea?

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top