Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
461 Views

Variațiuni grafice pe tema ceasului baroc al Brăilei

Variațiuni grafice pe tema ceasului baroc al Brăilei

Anul acesta se împlinesc 105 ani de când în piața centrală a Brăilei a fost amplasat, prin donațiunea filantropului Petru Naum, „ceasul albastru” ce avea curând să devină un simbol al orașului de la malul Dunării.

Pentru a marca acest eveniment, caricaturistul brăilean Florentin GURĂU a lansat, în regie proprie, un album color (13,5 cm/13,5 cm) ce se intitulează sugestiv : “Variațiuni grafice pe tema ceasului baroc al Brăilei” (ISBN 978-973-0-16982-9), urmând ca în viitorul apropiat să verniseze și o expoziție personală. Câteva dintre lucrările acestei colecții au fost publicate de autor în paginile revistei de informație socio-polită și culturală “Clipa”, editată săptămânal în S.U.A. și distribuită prin ambasadele românești în alte peste 20 de țări, a cărui colaborator este încă din anul 2008.

Această apariție editorială este una inedită și poate constitui un cadou simbolic și original pentru orice iubitor și purtător de dor în suflet de Brăila. Pentru comenzi (sau colaborări) puteti folosi adresa de email a autorului: florentingurau@hotmail.com, cu mențiunea că vi se va elibera factură și chitanță.

  • Florentin GUrau
  • Ceasul Din centru

Prețul unui exemplar este 15 lei!

Comentarii

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top