Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
830 Views

We are Happy Braila

We are Happy Braila

Se stie ca Braila este un oras cu un enorm potential, si nu doar prin prisma locurile si a istoriei care vorbeste de la sine, ci si prin prisma locuitorilor.

Filmarile pentru mult-asteptatul “Happy” Braila, au inceput de saptamana trecuta, mai exact incepand cu data de 15.03.2014. In videoclip si-au facut aparitia elevi, copii talentati, oameni veseli si haiosi ai orasului. Filmarile s-au prelungit pe decursul a trei zile, in locurile cele mai cunoscute si renumite ale orasului, cum ar fi: Faleza Dunarii, Portul Brailei, Bulevardul Republicii, Calea Calarasilor, in fata Primariei Municipiului Braila, Gradina Publica, Gara CFR. Pe langa aceste locatii, au fost surprinse, de asemenea, si elementele forte, splendorile Brailei: cladirile vechi, monumente istorice, foisorul muzical si Castelul de Apa din Gradina Publica, Hotelul Traian, Bibioteca Judeteana “Panait Istrati”, Palatul Agriculturii.

Braila este un oras vechi, cu o bogata istorie, iar toate locurile respective, pe langa minunatii oameni, fac din el un loc special, ce trebuie adus la cunostinta tuturor.

„Am venit cu o idee simpla , am vazut ca nimeni nu are de gand sa faca asta, asa ca m-am gandit s-o fac chiar eu. Am vorbit cu cativa oameni, surprinzator foarte multi s-au aratat interesati. Vreau sa aratam ca Braila are perspectiva si sa aratam ca are cu cine si cu ce!”  Munteanu Mihai

Ei bine, gratie acestui eveniment, se poate vedea ca Braila are, a avut si va avea intotdeauna perspectiva, oameni frumosi si locuri valoroase.

Multumiri si felicitari tuturor participantilor pentru efortul depus, pentru bucuria si caldura adusa!

Evenimentul a fost conceput, gandit si realizat de catre: Mihai Munteanu (organizator eveniment) si Alexandru Avram (fotograf / cameraman), pe muzica canteretului international Pharrell Williams – “Happy”.

Fiti „happy”, chiar si-atunci cand credeti ca nu aveti pentru ce. Zambiti, nu costa nimic :)!

Despre autorul:
are 40 Articole

Comentarii

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top