Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
118 Views

Concurs judeţean de Artă Fotografică intitulat „Instantanee Brăilene”.

Biblioteca Judeteana Panait Istrati Braila

Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila va organiza în perioada 25 februarie – 27 martie 2014 concursul judeţean de Artă Fotografică intitulat „Instantanee Brăilene”. Premiile sunt atractive pentru toţi liceeni pasionaţi de fotografie.

Argument

Concursul are drept scop susţinerea   tuturor elevilor  pasionaţi de fotografie în vederea afirmării acestora şi  valorizării lucrărilor înscrise in concurs. Demersul are drept obiect principal  fotografia printata. Juriul va selecţiona cele mai bune fotografii pe  tema dată ,care apoi vor fi folosite pentru expunerea lor  in cadrul unei manifestări culturale.

Mai multe detalii gasiti AICI

 

Comentarii

2 COMMENTS
  1. Bobo Enyalius

    Am si eu o intrebare, cum vrei sa fii nominalizat intr un concurs de fotografie, cand se cere ca fotografia sa fie A4, si dupa cum stim, cu cat maresti o fotografie cu atat devine mai pixelata sau neclara…si daca esti pe SLR ce faci ?

    1. StafidutZ

      O fotografie, de exemplu, de 4500×3800 pixeli, nu are cum sa si piarda mult din calitate daca o faci A4. Acum depinde de rezolutia maxima a aparatului tau. Daca rezolutia maxima a aparaturili este 4500×3700 de ex, daca o sa faca A4 , atunci va avea o calitate mai buna, pt ca o miscoseaza.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top