Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
9 Views

Eveniment – Demonstratie de alpinism la Braila

Demonstratie de alpinism la Braila

Sambata, 9 martie si duminica, 10 martie, intre orele 10 si 18, sunteti invitati sa participati la o demonstratie inedita si gratuita de alpinism organizata de Primaria Municipiului Braila, Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila, Clubul „Foto Instant” Braila, Panou Cub Galati si Cercetasii Romaniei – Centrul Local Braila.

Alaturi de alpinisti si fotografi veti putea cunoaste elementele de baza utilizate in alpinism, sa faceti primii pasi in catatare si sa participati la sesiunile de fotografie ce se vor desfasura cu aceasta ocazie.

Va asteptam pe faleza braileana, la panoul de escalada care se afla in dreptul Morii Violatos!

Eveniment – Demonstratie de alpinism la Braila Click AICI

Comentarii

3 COMMENTS
 1. Mircea Sandulescu

  Bravo. faceti un lucru bun, folositor.
  MS

 2. Mircea Sandulescu

  Bravo.
  MS

 3. Razvan

  Tocmai pe faleza s-a tinut activitatea asta? Oricine merge in zona se ingrozeste vazand niste guri de canal, exact in fata panoului de escalada. Acum este plin cu apa acolo, cca 2m. Atentie mare mai ales ptr. copii, se ineaca sigur. Dar e periculos si ptr. oameni mari. Prmarul e chior si nu vede asta, iat Bunea Stancu se imbuibeaza pe spinarea brailenilor dar nu este preocupat de securitatea noastra. Mergeti si vedeti asta pe faleza, acolo la escalada. Ce faci domnule primar? Chiar esti chior de tot? Bataie de joc pe taxele si impozitele noastre. Se vede treaba ca se asteapta sa moara un copil ca sa puna si ei un grilaj. Nesimtire curata, crima. Grilajele lipsesc de cativa ani. Vad ca nici pe brailenii care trec pe acolo nu-i preocupa sa-i traga una dupa ceafa primarului care trece numai in JEEP ca si banditul de Bunea Stancu.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top