Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
108 Views

GALA PREMIILOR CULTURALE BRĂILENE pentru anul 2014 – EDIŢIA a IV – a

GALA PREMIILOR CULTURALE BRĂILENE pentru anul 2014 – EDIŢIA a IV - a

Pe parcursul a trei ani, Ministerul Culturii prin reprezentantul său în teritoriu Direcţia Judeţeană pentru Cultură Brăila, a iniţiat şi organizat GALA PREMIILOR CULTURALE BRĂILENE. Urbea noastră, a fost mereu un oraş deschis şi primitor, dar mai ales atent la complexitatea fenomenului cultural românesc.

Receptivi la valoarea în cultură şi în acest an avem bucuria, deosebita plăcere şi onoare de a vă invita să participaţi la GALA PREMIILOR CULTURALE BRĂILENE pentru anul 2014 – EDIŢIA a IV – a – care va avea loc în data de 30 ianuarie 2015, începând cu ora 17:00, la Sala Studio a TEATRUL “MARIA FILOTTI” – adresându-vă rugămintea, totodată, de a populariza acest eveniment prin intermediul publicaţiei/emisiunilor/site-ului dumneavoastră.

Acest proiect cultural, ajuns la a patra ediţie a sa, se doreşte a fi un mijloc de recunoastere şi recompensare a valorii, de stimulare şi promovare a eforturilor, acţiunilor, demersurilor, proiectelor şi, oricăror produse şi servicii culturale făcute în beneficiul Brăilei şi comunităţii brăilene, atât de către instituţiile publice de cultură, cât şi de asociaţii, fundaţii, persoane fizice şi/sau juridice şi simpli cetăţeni ai Brăilei, cu iubire, interes şi dăruire pentru viaţa cultural spirituală a „cetăţii”.

Cu acest prilej, vor fi acordate Diplome de Onoare, Diplome şi Trofee de Excelenţă celor care, pe domenii de referintă ale culturii şi patrimoniului naţional, au realizat superior actul cultural/artistic sau, au avut iniţiative, debuturi şi proiecte remarcabile în domenii de specialitate, respectiv cultură, patrimoniul cultural mobil şi imaterial, patrimoniu cultural şi, nu numai, de-a lungul anului 2014.

Intervenţiile artistice în acest an, vor fi susţinute de: Lucian Sabados, cantautorul Mihai Napu, Trupa „Antic” şi Trio-ul de Chitară Clasică a Liceului de Artă „Hariclea Darclée”.

 

Comentarii

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top