Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
214 Views

Lil Motion Dance School Braila reprezinta Romania la Las Vegas

Lil Motion Dance School Braila reprezinta Romania la Las Vegas

 

Dupa ce au obtinut numeroase premii si-au participat in 2012 la emisiunea “Romanii au talent”, ajungand pana in finala, trupa de dans din Braila, Lil Motion, va reprezenta Romania la Las Vegas.

In perioada 21 – 22 martie s-a desfasurat la Bucuresti “Official National Qualifier HHI Romania”, iar castigatorii locurilor 1, 2 si respectiv 3, reprezinta Romania la “World Hip Hop Dace Championship”, concurs ce va avea loc la Las Vegas, in august 2014.

Lil Motion Dance School a participat in semifinala cu 4 trupe: Noisy Lil si Lil Style Juniors (categoria de varsta 7 – 12 ani), Lil Who si Lil Style la varsity (caegoria de varsta 13 – 17 ani). De la juniori au intrat in finala: Lil Style Juniors si la varsity Lil Style au obtinut locul 3. Acestia din urma au reprezentat Braila si Romania la Campionatul Mondial din Statele Unite.

In 2010 a avut loc prima editie a Campionatului National H.H.I. Romania, si in urma acestuia, tara noastra a fost reprezentata la Las Vegas, USA, de catre trupele: The Kittens si Lil Style, in cadrul Campionatului Mondial de Hip Hop International.

Coregrafia fetitelor de la Lil Style, cat si a celorlalte trei trupe, este semnata de catre doamna Liliana Stan.

 

Sursa: probr.ro

Despre autorul:
are 40 Articole

Comentarii

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top