Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
67 Views

Medalii pentru atletii braileni la C.N. de atletism

Medalii pentru atletii braileni la C.N. de atletism

Weekend-ul trecut a avut loc etapa finala a Campionatului National de atletism indoor pentru juniori. La aceasta competitie au participat si 13 sportivi ai Liceului cu Program Sportiv din Braila, intorcandu-se de la Bacau cu o medalie de aur si trei de bronz.

Medaliile atletilor braileni au venit de la probele de garduri, unde au castigat patru medalii in total. Medalia de aur a fost castigata de catre sportivul Andrei Negoita, pregatit de doamna profesoara Aniela Anton. Acesta a castigat finala probei de 60 de metri garduri baieti, in 8,83 de secunde. S-a mai castigat o medalie de bronz la fete, una de bronz la 60 m. garduri baieti, de sportivul Matei Tronciu, iar cea de-a patra medalie, tot de bronz, obtinuta de Petrisor Tudor, in proba de 60 m. plat baieti. Acesta a alergat in 7,61 secunde, intrand in finala cu al saselea timp.

Pentru proba de 60 m. garduri baieti, au mai alergat in finala sportivii: Alexandru Iconaru, Marian Petre si Ionut Buzea.

In proba de triplusalt baieti, Marian Petre s-a clasat pe pozitia a saptea, cu o saritua de 11,53, iar la fete, Andra Lipan a obtinut locul al 11-lea si Camelia Lupu, locul 13.

Din cele sase sportive ale LPS, care au participat in calificari la proba de 60 m. garduri fete, trei dintre ele au mers mai departe in finala. Cele trei finaliste sunt: Andreea Mihaela Caracuda, care a terminat pe locul 3 cu timpul de 9,28 secunde, Iulia Baraga, locul 4 si Maria Cucerenco, ocupand locul 5.

Medaliata cu bronz de la 60 m. garduri fete, Andreea Mihaela Caracuda, s-a clasat pe locul 11 in proba de 60 m. plat fete si Sabina Vizireanu pe locul al 14-lea.

 

Sursa: probr.ro

Despre autorul:
are 40 Articole

Comentarii

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top