Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
108 Views

Salutari din Braila

Salutari din Braila

Salutari din Braila, 5/11/98   – Calla Dobrogei , editor Leon Konig, librar, Cernauti

in dreapta : la parter ” Cafenea Centrale”, la etaj I agentia de vapoare ” Camsa & Macri” la mansarda agentia de vapoare  „O.P. Watson ”

in stanga : la parter carciuma portului ( pe usa se vede scris mare : BERE ), la etaj  firma ” DACIA ROMANIA si NATIONALA  Societate de …… si Asigurare ”

 

Salutari din Braila

Stampilele postei din Braila cu data ” 6 NOE 98 ” si destinata Brunn din Imperiul Austro-Ungar ( azi Brno din Republica Ceha ). La acea data cel mai sigur si mai rapid mijloc de transport al postei era Societatea austriaca de navigatie dunareana DDSG.

 

Salutari din Braila

Salutari din Braila, 19. VI. 98 , „Biserica greceasca” , „Bulevardul Cuza” ; editor ” H. Wichmann, Galatz”

 

Salutari din Braila

Stampila postei din Galati cu data ” 19 JUN 98 ”  la plecare si stampila postei din Focsani cu data ” 19 JUN 898 ” la sosire.

Editorul H. Wichmann a expediat personal aceaasta c.p. asa dupa cum rezulta din textul si semnatura lui de pe fata c.p. si dupa timbrul sec al firmei sale aplicat pe spatele c.p.

Sursa: Marinel Chiriac

Comentarii

1 COMMENT
  1. Sandi

    Doua piese deosebite ce spun cate ceva cu privire la istoria Brailei si a postei romanesti. In anul 1898 cartile postale iliustrate erau abia la inceputuri .!

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top