Salutari din Braila

754

Written by:

Salutari din Braila

Salutari din Braila, 5/11/98   – Calla Dobrogei , editor Leon Konig, librar, Cernauti

in dreapta : la parter ” Cafenea Centrale”, la etaj I agentia de vapoare ” Camsa & Macri” la mansarda agentia de vapoare  „O.P. Watson ”

in stanga : la parter carciuma portului ( pe usa se vede scris mare : BERE ), la etaj  firma ” DACIA ROMANIA si NATIONALA  Societate de …… si Asigurare ”

 

Salutari din Braila

Stampilele postei din Braila cu data ” 6 NOE 98 ” si destinata Brunn din Imperiul Austro-Ungar ( azi Brno din Republica Ceha ). La acea data cel mai sigur si mai rapid mijloc de transport al postei era Societatea austriaca de navigatie dunareana DDSG.

 

Salutari din Braila

Salutari din Braila, 19. VI. 98 , „Biserica greceasca” , „Bulevardul Cuza” ; editor ” H. Wichmann, Galatz”

 

Salutari din Braila

Stampila postei din Galati cu data ” 19 JUN 98 ”  la plecare si stampila postei din Focsani cu data ” 19 JUN 898 ” la sosire.

Editorul H. Wichmann a expediat personal aceaasta c.p. asa dupa cum rezulta din textul si semnatura lui de pe fata c.p. si dupa timbrul sec al firmei sale aplicat pe spatele c.p.

Sursa: Marinel Chiriac

Last modified: 16 aprilie 2013

One Response to " Salutari din Braila "

  1. Sandi spune:

    Doua piese deosebite ce spun cate ceva cu privire la istoria Brailei si a postei romanesti. In anul 1898 cartile postale iliustrate erau abia la inceputuri .!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *