Ziua Naţională a României -1 decembrie 2014

625

Written by:

Ziua Naţională a României s-a dovedit a fi şi în acest an un bun prilej de sărbătoare și pentru brăileni, chiar dacă termometrele nu indicau mai mult de 2 grade Celsius. Manifestările dedicate zilei de 1 Decembrie au debutat în Sala de Spectacole de la Casa Tineretului cu intonarea imnului de stat, după care prefectul Vasilica Vîlcu a transmis un mesaj de Ziua României și a urat și ea “La mulţi ani!” românilor.

Manifestările au continuat în Casa Tineretului cu un moment muzical al Muzicii Militare de la Garnizoana Brăila, dirijor Petre Gogu. După spectacolul din sală a urmat spectacolul oferit de blocul de paradă militară la care au asistat peste 2.500 de brăileni și s-a încheiat cu depunerea de buchete de flori la statuia Ecaterinei Teodoroiu.

În parcarea Primăriei Brăila a urmat apoi un spectacol oferit de Ansablul Baștina din Republica Moldova și de soliști ai Casei de Cultură Brăila, iar la corturile armatei brăilenii au așteptat să primească o porție de fasole cu cârnați și vin fiert.

Mai multe poze AICI

Last modified: 1 decembrie 2014

Comments are closed.