Casa cu stuf Braila

1406

Written by:

Casa cu stuf Braila

De putin timp brailenii isi pot petrece intr-un mod relaxant vacantele si weekend-urile la pescuit. Lacul este aflat la intrarea in Satul Baldovinesti pe partea stanga a soselei, in zona in care si-a trait copilaria celebrul Panait Istrati, la poalele delalurilor in forma de potcoava. Amplasat in locul unor mlastini ce se intindeau pana aproape de drumul european, proiectul helesteului a luat nastere acum 3 ani la initiativa unor braileni ce si-au dorit sa vina cu ceva nou in peisajul dunarean.

Casa cu stuf Satul Baldovinesti

 Initial s-a dorit o afacere personala , insa pe masura ce lucrarile se derulau a devenit un obiectiv de interes local deschis publicului larg. Lacul a fost populat cu specii de crap si caras, in mijlocul sau a fost construit un foisor intr-un stil rustic, dar beneficiind de toate dotarile ultramoderne, bauturi fine, racoaritoare, bere, ambianta sonora si vizuala. Pentru agrement doritorii pot inchiria hidrobiciclete, exista un spatiu generos amenajat pentru gratare, rulote, iar pe viitor zona va fi populata cu animale si pasari de habitat. „ Casa cu Stuf ” isi deschide portile asteaptand cu drag toti brailenii si nu numai. Intreaga afacere vine sa ne demonstreze ca se pot realiza proiecte interesante si in orasul nostru, ce merita promovate si date ca exemplu.

Casa cu Stuf

Last modified: 16 august 2013

2 Responses to " Casa cu stuf Braila "

 1. elena ungureanu spune:

  Pare a fi foarte frumos…nu vad cum se pot face rezervari online…

  • lili spune:

   am fost de curand.e un loc mirific. ajunsi acolo am ramas uimiti, de cata frumusete, imaginatie si bun gust. servind masa cand era se lasase amurgul o priveliste de vis iti incanta privirea.in spatele lacului un deal ce itu lasa impresia ca esti la munte, in partea dreapta dupa sosea treceau trenurile . mie mi-a lasat impresia ca sunt intr -un alt colt al lumii.Complimente, bravi, multumim ca exista astfel de persoane printre noi determinate ,

   curajoase si cu multa fantazie.si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *