Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
22 Views

Clubul Sportiv – Sport plus Braila

Clubul Sportiv - Sport plus Braila

Clubul Sportiv “Sport Plus Braila” are viata, in principal, datorita unor idealuri personale, profesionale, datorita deceptiilor, convingerilor ca fiecare om din sistem este dator sa ofere mai mult copiilor, in primul rand, si celorlati daca se poate. Constienti ca in Braila gasesc prieteni, colegi care au o constructie de idei in aceasta directie, a lansat oferta de a intra intr-un proiect unic la nivel judetean.

Strategia lor este de a pune bazele performantei in cat mai multe centre, aplicarea celei mai mici taxe perceputa pentru copiii care fac sport in cluburi private, o baza materiala moderna cu o investitie de 10 000 RON, antrenori specializati in doua sectii noi in oras, volei si badminton, sunt doar cateva argumente pentru un start “unic” intr-un drum al performantei, care este conturat dupa numai doua luni Performanta in volei renaste in sala, cocheta, prin selectionatii din centrele care aduna in prezent peste o suta de micuti. Cu sustinerea materiala a celor doua structuri, a Directiei pentru Sport si Tineret a Judetului, Consiliului Local Municipal, se pleaca cu “toate panzele sus”, cum frumos spune Radu Tudoran. Cu vant din pupa atingem tarmul abia peste 3-4 ani. Pana atunci vor naviga, pe vanturi domoale si valuri cat mai putine.

Suntem unici nu numai pentru ca am reaprins speranta practicarii voleiului de performanta. Suntem unici pentru ca am adus badmintonul la Braila. Multi au luat in bascalie ideea. N-am dezarmat. Va fi o munca fantastica de promovare pentru intelegerea faptului ca este unul dintre cele mai accesibile jocuri, in raport cu ceea ce dezvolta in timp. Dar, vom reusi. Si vom reusi pentru ca “Sport Plus Braila” aduce ceea ce este stiut, dar nepus in practica. Se numeste management sportiv modern.

Nu pot sa dau uitarii cea mai placuta si dureroasa, totodata, amintire din saptamanile noastre de inceput. “Mananca si acum din ciocolata pe care o tine la frigider. Pentru ca a castigat-o de la club. Nepotul meu a facut sport de performanta, fiind medaliat national. In clasa a X-a mers acasa si a spus parintilor ca el se opreste. Si a facut-o pentru ca se saturase sa urce pe un lemn si sa primeasca un carton” , sunt cuvintele unui parinte care vede sportul cu alti ochi, asa cum spera sa vada si fetita sa la “Sport Plus Braila”. 

22 Views

Clubul Sportiv – Sport plus Braila

Comentarii

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top