Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
11 Views

Confortul unei casnicii masculine …disperarea nevestei !

Stiti cata valva s-a facut pe facebook cu disparitia de la domiciuliul   lui Cornel, de acum celebru, fara voie.

Nevasta nevoie mare, disperata, a dat search in toata lumea, ca nu stie de el saracul…ca o fi murit…o fi …in orice caz,  disperare maxima. FB -ul aproape a pleznit de atatea accesari. Eu va spun,  nevasta, Consuela pe nume, stia ca sotul e plecat dupa nuca verde…ca acest obicei il avea si il are la fiecare doua – trei luni… Asa stand lucrurile, ce s-a gandit ea, hai sa-l aduc mai repede acasa, il fac si de cacao…ca se afla pana la urma adevaratul motiv…si il recuperez. Pe de alta parte, intervine ce este in capul lui Cornel… Pai frate, ori te duci invartindu-te ca Ciocarlia, ca tot te plangi de nevasta, ca e grasa, ca te certi, ori ramai in confortul unui mariaj de care nu poti sa te desprinzi… Ca,  nici tu,  nu stii ce vrei…Fie iti convine sa fii insurat, ca-ti spui in barba ca o scoti la capat cu nevasta, da macar nu o mai barfi, fie, mergi blat, si stai mai putin plecat pe la amante. Fii barbat, nu amorezul  de cartier care bate seara pe la portile femeilor singure… ca si astea cand s-or supara , sa te tii.

Oricum ingenioasa ideea Consulei!  Acum  ce te faci tu?  Urmarind traseul vietii tale destul de ocupate in dragoste, anticipez ca vei ramane la sortul nevestei , asa cum este ea,  si vei trai cu amintirea zilelor de haiducie . Si stii , de ce ? Pentru ca esti un mare las ! Unul de pus in tablou si de aratat la copii , cu mentiunea : Nu faceti ca el !

 

Gina BAHOR

Comentarii

1 COMMENT
  1. Euroline Braila

    Vai..povestea aceasta este mai ceva decat o telenovela, as putea spune ca este chiar o drama :)..oricum foarte urat din parte domnului..

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top