Braila pe bune – Istoria Brailei, Evenimente Braila, Personalitati brailene, Cultura
2 Views

Despre Raluca Polea

Despre Raluca Polea

Raluca Polea

E greu să fii artist, la început de carieră, într-un oraş mic şi fără ajutorul necondiţionat al unor sponsori generoşi. Şi totuşi, se poate. O demonstrează prin fapte, nu prin vorbe, o brăileancă, Raluca Viola Diana Polea.

„Radacinile drumului meu artistic se afla undeva in copilarie, cand, avand noroc de o bunica foarte blanda, mi-am manifestat talentul pe usile si peretii apartamentului ei, sub privirea ei intelegatoare.”

Asa isi incepe prezentarea tânăra artistă, în vârstă de 27 de ani, fostă elevă a Liceului de Artă „Hariclea Darclee” Brăila, pe site-ul sau personal.

In anul 2008 a absolvit Universitatea de Arte din Bucuresti –  sectia metal, pentru ca, in anul 2010,termine  Masterul , in cadrul aceleeasi Universistati.

A inceput sa-si  expuna lucrarile inca de terminarea facultatii, prima sa expozitie avand loc in anul 2008 la Muzeul Cotroceni. In septembrie 2012 a incantat publicul brailean cu expozitie de arta fotografica, numita sugestiv „ Poarta spre alta lume”.

În prezent, Raluca lucrează la Muzeul Brăilei, secţia Artă. Pe lângă sculptura în metal, de mici şi mari dimensiuni, creează mobilier din metal, bijuterii şi obiecte decorative, face grafică publicitară şi fotografii, dar şi make-up profesional. Cine vrea să ştie mai multe despre interesele tinerei artiste , poate vizita site-ul său personal : Raluca Polea

2 Views

Despre Raluca Polea

Comentarii

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole
PARTENERI:

Back to Top